Tippetips Fotball Southampton vs Sheffield United

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Sheffield United går til motstanderens domstol søndag for Premier League-kampen mot verten Southampton .

Rull ned for tippetips fotball og statistikk for Southampton – Sheffield United-kampen – sammen med de beste oddsene for spillet.

Southampton

Southampton , som prøver å fortsette seiersrekke, håper på mer av det samme etter deres 1-2-seier i Premier League mot Brighton & Hove Albion.

I den kampen hadde Southampton 53% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 3 skudd på mål. For Southampton var målscorerne Jannik Vestergaard (45 ‘) og Danny Ings (81’). Brighton & Hove Albion traff 12 skudd på mål med fire av dem på mål. Pascal Groß (26 ‘) var målscorer for Brighton & Hove Albion.

Southampton har ikke hatt problemer med å score, krysser mållinjen hver gang de har tatt banen i de siste 6 kampene.

De har oppnådd summen av 13 mål i løpet av den perioden mens de innrømmet totalt 8.

Ser vi på dette møtet har Southampton ikke blitt slått i ligaen av Sheffield United i sine to siste kamper.

Sheffield United

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist gang de møtte Leicester City i Premier League-kampen, drømmer Sheffield United og deres tilreisende fans om et bedre resultat i denne kampen.

I den kampen oppnådde Sheffield United 29% besittelse og 4 scoringssjanser med 1 skudd på mål. Den eneste spilleren som scoret for Sheffield United var Oli McBurnie (26 ‘). Leicester City traff 13 skudd på mål med 4 av dem på mål. Ayoze Pérez (24 ‘) og Jamie Vardy (90’) scoret for Leicester City.

Sheffield Uniteds angrep har ikke klart å score mål i de siste seks kampene, og traff et snaut antall på bare 3. I disse kampene har Sheffield United også sett sine rivalers samlede mål stige til 11. Let’s go La oss se om denne trenden kan opprettholdes i dette møtet.

Etter å ha gått inn i dette møtet, har Sheffield United ikke klart å vinne hjemmefra i de forrige 11 seriekampene. Svært dårlig.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Det ser ut til at Southampton kanskje kan score et par mål i dette spillet når de møter Sheffield United, som ikke ville ha noen enkel scoring. Vi tror det vil være en velkommen 2-0-seier for Southampton når det ikke er mer å spille.