Tippetips Fotball Russland vs Ungarn

Tippetips Fotball Russland vs Ungarn 14/10

Nations League-kalenderen for onsdag inkluderer det russiske laget som kjemper mot Ungarnslaget .

Rull ned for å se spådommer, avstemningsresultater og statistikk for Russland mot Ungarn for kampen – pluss de siste kampoddsene.

Russland 

Det russiske laget vil ikke gjenta det de gjorde i sin siste kamp her etter å ha tapt sin siste kamp mot det svenske laget, 1-2, i internasjonale vennskapsmatcher.

Minst 3 mål per kamp ble scoret i 6 av de 6 tidligere duellene der Russland har deltatt. Motstanderne hans scoret 9 mål i denne perioden, og det russiske laget la til 18.

Ungarn

Det ungarske laget vil komme inn i denne kampen etter en 1-3 seier i Euro – Kvalifiseringer som ødelegger det bulgarske laget i deres siste utflukt.

På sine seks tidligere møter har Marco Rossis Ungarnslag klart å krysse det rivaliserende nettet totalt 8 ganger. Derfor gir dette dem et gjennomsnitt på 1,33 mål per kamp.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at det ungarske laget vil ha den offensive kapasiteten til å være til stede på resultattavlen mot det russiske laget. Men det er nok ikke nok til å unngå nederlag. Vi satser på en tett 2-1-seier for det russiske laget etter 90 minutter. Vi får se.