Tippetips Fotball Real Betis vs Eibar

Tippetips Fotball Real Betis vs Eibar 30/11/2020

På La Liga-kampen på stadion deres mandag vil vi se lokallaget Real Betis kjempe om det med Eibar .

Våre data, spådommer og valg for Real Betis v Eibar kan sees i sin helhet nedenfor – så vel som de beste oddsene.

Real Betis

Real Betis vil prøve å få et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Athletic Bilbao, 4-0, i La Liga.

I den kampen oppnådde Real Betis 61% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 1 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Real Betis var Víctor Ruiz (9 ‘Selvmål). Derimot hadde Athletic Bilbao 14 skudd på mål med 9 skudd på mål. Ander Capa (33 ‘), Iker Muniain (59’) og Álex Berenguer (68 ‘) scoret for Athletic Bilbao.

Kampene med Real Betis pleier å være spennende for sent, og tilstedeværelsen av poengscorere er normen. I de siste 6 utfordringene har det blitt scoret 22 mål for begge lagene til sammen, (i gjennomsnitt 3,67 mål per kamp) med 7 av dem som tilhører Real Betis. Med dette allerede sagt, må vi vente og finne ut om denne trenden fortsetter i dette møtet eller ikke.

Evaluering av dette sammenstøtet, Real Betis:

  • har ikke tapt en seriekamp mot Eibar i sine to forrige kamper.
  • har ikke vunnet seier mot Eibar i de siste 4 seriekampene.

Eibar

I sin siste kamp uavgjort Eibar 0-0 mot Getafe i La Liga-kampen.

I den kampen hadde Eibar 51% ballbesittelse og 14 skudd på mål med 5 skudd mellom de tre stavene. På motstanderens side hadde Getafe CF 8 sjanser til å score med 3 skudd mellom de tre stavene.

I løpet av 5 av de siste 6 møtene med Eibar-deltakelse ble det notert et bemerkelsesverdig lavt volum mål mellom dem og deres motstandere. Gjennomsnittlig antall scoringer per kamp innen den tiden er snaue 1,33, med Armeros sitt gjennomsnittlige antall mål på 0,67.

De tidligere resultatene deres viser at Eibar:

  • de har ikke registrert seier mot Real Betis når de har spilt dem borte fra hjemmet i de forrige 4 seriekampene. Ikke noe bra.
  • har ikke tapt mot Real Betis når de har spilt på hjemmebane de siste 2 seriekampene.
  • er ubeseiret i sine forrige 3 borte ligakamper.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi tror at Real Betis godt kan score de nødvendige målene mot Eibar, som ikke vil ha mange muligheter til å score et mål. Vi spår en hyggelig 2-0-seier for Real Betis på slutten av reguleringstiden.