Tippetips Fotball Osasuna vs SD Huesca

SD Huesca drar hjem til sin rival denne fredag ​​til La Liga-kampen mot hjemmelaget Osasuna .

Se våre fotball tippetips, statistikker for Osasuna v SD Huesca-spillet nedenfor – så vel som dagens odds.

Osasuna

Osasuna forventer et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Sevilla, 1-0, i La Liga.

I den kampen hadde Osasuna 34% ballbesittelse og 10 scoringssjanser med to av dem på mål. På den andre siden nådde Sevilla FC 9 scoringsjanser med 1 av dem på mål. Lucas Ocampos (59 ‘) scoret for Sevilla.

I sine 6 forrige kamper har Osasuna de Jagoba Arrasate krysset den rivaliserende mållinjen 5 ganger, som de har oppnådd et gjennomsnittlig antall mål per kamp som tilsvarer 0,83.

Når vi går inn i dette oppgjøret, har ikke Osasuna seiret mot SD Huesca i de siste 3 seriekampene.

SD Huesca

Tidligere gjorde SD Huesca uavgjort 1-1 mot Eibar i La Liga-kampen.

I den kampen oppnådde SD Huesca 58% ballbesittelse og 14 målsjanser med 6 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for SD Huesca var Rafa Mir (67 ‘). På den annen side hadde Eibar 8 sjanser til å score med 3 av dem på mål. Esteban Burgos (38 ‘) scoret for Eibar.

Míchel Sánchezs SD Huesca har boret nettet 5 ganger i løpet av de siste seks møtene. Totalt antall mål som de har sluppet inn under de samme kampene, utgjør totalt 11.

På vei inn i dette møtet har SD Huesca ikke vunnet en seier i de 5 foregående seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Ser vi på begge lagene, har vi følelsen av at SD Huesca ikke vil ha det enkelt å score et mål mot Osasuna, som med innsats kunne score en gang og gå ut med hevede hender. Så vi spådde en veldig defensiv kamp med en 1-0-seier for Osasuna etter 90 minutter. Vi er overbevist om at det blir en tett kamp. Vi får se.