Tippetips Fotball Newcastle United vs Chelsea

Chelsea drar hjem til sin rival denne lørdagen for Premier League-oppgjøret mot verten Newcastle United .

For alle våre fotball tippetips og statistikk for Newcastle United mot Chelsea, bla ned (inkludert beste odds).

Newcastle United

Newcastle United håper å bli bedre her etter å ha tapt sin siste kamp mot Southampton, 2-0, i Premier League.

I den kampen oppnådde Newcastle United 39% ballbesittelse og 4 scoringssjanser med to av dem på mål. På den andre siden traff Southampton 15 skudd på mål med 8 av dem på mål. Che Adams (7 ‘) og Stuart Armstrong (82’) scoret for Southampton.

Det har vært sjelden i nyere tid at Newcastle United har vist upåklagelig forsvar. Fakta viser at Newcastle United har innrømmet touchdown i 6 av sine siste 6 kamper, som gir opptil 10 mål på bortebane. Til tross for dette, må vi vente og finne ut om den trenden gjentas i neste møte.

Chelsea

Chelsea vil delta i denne kampen etter en 4-1 Premier League-seier ved å slå Sheffield United i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Chelsea 70% ballbesittelse og 20 skudd på mål med 9 av dem på mål. For Chelsea var målscorerne Tammy Abraham (23 ‘), Ben Chilwell (34’), Thiago Silva (77 ‘) og Timo Werner (80’). traff 6 skudd på mål med 3 av dem på mål. David McGoldrick (9 ‘) var målscorer for Sheffield United.

En rekke fremragende praksis fra Chelsea-forsvaret har sett sitt innrømmede antall mål stagnere på 1, og teller de 6 tidligere møtene til sammen. I løpet av samme tid nådde antall mål de scoret selv 14.

Kommer inn i dette møtet, er Chelsea ubeseiret i de siste 4 seriekampene på bortebane.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi er tilbøyelige til å tro at Newcastle United sannsynligvis vil være i stand til å riste opp Chelseas nett, men dette er kanskje ikke nok for dem å vinne. Vår spådom er en nær 1-2 seier for Chelsea på slutten av reguleringstiden. Vi tror det blir et begrenset lovbruddsspill.