Tippetips Fotball Manchester City vs West Bromwich Albion

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

West Bromwich Albion vil bli invitert til motstanderens domstol tirsdag til Premier League-kampen mot lokallaget Manchester City .

Våre tippetips fotball og statistikk for Manchester City – West Bromwich Albion finner du her pluss de beste oddsene.

Manchester City

Manchester City kommer til dette spillet etter en tidligere likestilling, 0-0, i Premier League mot Manchester United.

I den kampen oppnådde Manchester City 54% ballbesittelse og 9 scoringssjanser med 2 skudd mellom de tre stavene. hadde 11 skudd på mål med 2 skudd mellom de tre stavene.

De siste resultatene deres avslører at mye respekt må vises til Manchester City-forsvaret. Manchester City har vært “egoistisk” med motstanderbruddet, og har latt dem passere gjennom sitt mål i de siste seks kampene bare 0 ganger.

Når man observerer de forrige møtene, kan man se at Manchester City:

  • de har ikke tapt en seriekamp mot West Bromwich Albion i de siste 17 kampene. En veldig god plate.
  • er ubeseiret i de siste 4 seriekampene hjemme.

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion og deres tilhørende fans håper å få et bedre resultat her , da de falt i sin siste kamp mot Newcastle United i Premier League-kampen .

I det møtet hadde West Bromwich Albion 55% ballbesittelse og 13 sjanser til å score med 3 skudd på mål. Den eneste spilleren som scoret for West Bromwich Albion var Darnell Furlong (50 ‘). På den andre siden hadde Newcastle United 12 skudd på mål med 7 skudd på mål. Miguel Almirón (1 ‘) og Dwight Gayle (82’) scoret for Newcastle United.

Det er tydelig at West Bromwich Albion ikke klarte å score mål i løpet av seks møter, og scoret et snaut antall på bare 3. I disse kampene har West Bromwich Albion også sett sine rivalers samlede mål nå Alt 11. Historiske resultater til side, vi må vente og se om en slik trend holder i dette møtet.

Hendelser før spillet viser at West Bromwich Albion:

  • de har ikke slått Manchester City når de har spilt dem borte fra hjemmet i de forrige 11 seriekampene. Et veldig dårlig resultatløp som besøkende.
  • har ikke klart å vinne hjemmefra de siste 8 seriekampene. For et forferdelig løp av resultater som besøkende.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Når vi ser på begge lagene, har vi følelsen av at Manchester City ville vite hvordan de skal realisere flere av scoringsmulighetene det genererer. West Bromwich Albion ville finne mye motstand for å score sitt eget mål, selv om de sannsynligvis ender med å unngå å bli stengt ute. Vi går med en stille 3-1 forskjell for Manchester City etter 90 minutter.