Tippetips Fotball Mainz vs Eintracht Frankfurt

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

På Bundesligakampen på hjemmebane lørdag, blir hjemmelaget Mainz å se kjempe mot Eintracht Frankfurt .

Rull ned for å få tippetips fotball og statistikk for Mainz – Eintracht Frankfurt – pluss de siste oddsene.

Mainz

Mainz vil se etter et bedre resultat her etter å ha blitt slått i sitt siste møte mot Bayern München, 5-2, i Bundesliga.

I den kampen oppnådde Mainz 27% ballbesittelse og 12 skudd på mål med 7 av dem på mål. For Mainz ble målene scoret av Jonathan Burkardt (32 ‘) og Alexander Hack (44’). På den andre siden hadde Bayern München 17 skudd på mål med 12 skudd på mål. Joshua Kimmich (50 ‘), Leroy Sané (55’), Niklas Süle (70 ‘) og Robert Lewandowski (76’, 83 ‘) scoret for Bayern München.

Det har vært sjeldent i de siste kampene at Mainz har klart å unngå mål mot i løpet av 90 minutter. Virkeligheten er at Mainz har sluppet inn mål i 5 av sine siste 6 kamper, med totalt 11 mål i prosessen.

Overvåke informasjonen før møtet, Mainz:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Eintracht Frankfurt på de siste 4 kampene.
  • de har ikke vunnet hjemme de siste 7 seriekampene. Ting må endres snart.

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt kommer inn i denne kampen etter en 2-1 Bundesliga-seier mot Bayer Leverkusen i deres forrige kamp.

I den kampen oppnådde Eintracht Frankfurt 35% ballbesittelse og 10 målsjanser med 4 av dem på mål. Målscorer for Eintracht Frankfurt var Amin Younes (22 ‘). På motstanderens side traff Bayer 04 Leverkusen 7 skudd på mål med 2 av dem på mål. Ingen Amiri (9 ‘) og Edmond Tapsoba (54’ Selvmål) scoret for Bayer Leverkusen.

På sine siste 6 møter har Eintracht Frankfurt samlet opp 12 mål. Eintracht Frankfurt har også scoret ved hver av disse anledninger. I den perioden har de lidd 10 mål scoret mot dem. Det er imidlertid ikke sikkert at han vil fortsette å utvikle seg i dette spillet.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Vi føler at Eintracht Frankfurt kanskje kunne være til stede på resultattavlen mange ganger. Samtidig tror vi ikke at de kan feire en touchdown, men vi kan se dem få en touchdown. Vår prognose er for en avslappet 1-3-seier for Eintracht Frankfurt etter 90 minutter.