tippetips fotball

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Leicester City stiller opp laget sitt mot besøkende motstander Everton i Premier League-kampen onsdag.

For alle våre tippetips fotball og statistikk for Leicester City mot Everton, bla ned (inkludert beste kampodds).

Leicester City

Leicester City , vinneren av deres siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 2-0 Europa League-seier mot AEK Athens.

I det spillet oppnådde Leicester City 68% ballbesittelse og 16 skudd på mål med 6 skudd på mål. For Leicester City var målscorerne Cengiz Ünder (12 ‘) og Harvey Barnes (14’). På den andre siden hadde AEK Athen 3 scoringsjanser med 0 av dem på mål.

Det har vært sjelden i nyere tid at Leicester City ikke har sluppet inn mål. Sannheten er bekymringsfull at Leicester City har sluppet inn mål på 5 av de siste 6 møtene, som gir opptil 10 mål i løpet av den perioden. Selvfølgelig kan det ikke fortsette trenden i dette spillet.

Everton

Everton vil delta i denne sammenstøtet etter en 1-0 Premier League-seier som ødelegger Chelsea i deres siste opptreden.

I den kampen oppnådde Everton 28% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 4 skudd på mål. Den eneste spilleren som scoret for Everton var Gylfi Þór Sigurðsson (22 ‘). hadde 10 scoringsjanser med 3 av dem på mål.

Statistikken lyver ikke: Everton har sluppet inn mål i 5 av de siste 6 utfordringene sine og sett motstanderne sine score 9 mål totalt. På forsvaret har det ikke gått bra for Everton.

På vei inn i dette sammenstøtet er Everton ubeseiret i de to siste bortekampene i ligaen.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Ser vi på alle faktorene, mistenker vi at Everton kan synes det er vanskelig å score et mål mot Leicester City, som med innsats kanskje kan vinne tett. Dette er grunnen til at vår spådom er en meget konkurransedyktig 1-0-seier for Leicester City når dommeren kaller slutten. Det blir et forsvarsspill.