Tippetips Fotball Fulham vs Everton

Everton som flytter til hjemmet til sin rival denne søndagen for Premier League-kampen mot hjemmelaget, Fulham .

Rull ned for å se fotball tippetips og statistikk for Fulham mot Everton (inkludert de beste oddsene å satse).

Fulham

Fulham forventer et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot West Ham 1-0 i Premier League.

I det møtet hadde Fulham 48% ballbesittelse og 13 skudd på mål med 3 av dem på mål. På motstanderens side hadde West Ham United 16 scoringsjanser med 7 av dem på mål. Tomáš Souček (91 ‘) var målscorer for West Ham.

Fulham har slitt med å slå motstridende forsvar den siste tiden. Målene deres ble scoret på bare 4 mot motstandere i de seks foregående kampene. På disse møtene har Fulham også sett antall mål scoret av sine rivaler nå 8.

Everton

Taper sin siste kamp mot Manchester United i Premier League-kampen, drømmer Everton og deres tilreisende fans om et bedre resultat i dette møtet.

I den kampen hadde Everton 54% ballbesittelse og 7 scoringssjanser med 1 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Everton var Bernard (19 ‘). hadde 13 skudd på mål med 5 av dem på mål. Bruno Fernandes (25 ‘, 32’) og Edinson Cavani (95 ‘) scoret for Manchester United.

Etter å ha illustrert deres smak for høyt scorende kamper, har det blitt scoret 24 ganger på de 6 siste møtene der Everton har sendt mennene sine, i gjennomsnitt 4 mål per kamp. Motstanderlag har scoret 12 av totalen. Det er selvfølgelig ikke sikkert at det vil følge en trend i dette spillet.

På vei inn i dette møtet har Everton ikke vunnet på hjemmebane de siste to seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi tror at Fulham kan synes det er vanskelig å score Everton, som med lidelse kanskje vet å score en gang og går ut med hendene opp. Derfor spår vi en spennende 0-1 forskjell for Everton etter hvert som ekstra tid gikk ut. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.