Tippetips Fotball Crystal Palace vs Newcastle United

Newcastle United besøker motstanderens hjem fredag ​​for Premier League-kampen mot lokallaget Crystal Palace .

Se vår fulle del av tippetips, statistikk for Crystal Palace – Newcastle United-kampen nedenfor – så vel som de siste oddsen.

Crystal Palace

Crystal Palace vil se etter å forbedre seg fra den siste utspillet her etter å ha tapt sin siste kamp mot Burnley, 1-0, i Premier League.

I den kampen oppnådde Crystal Palace 54% ballbesittelse og 14 skudd på mål med 5 skudd mellom de tre stavene. Burnley hadde 9 skudd på mål med 3 skudd på mål. Chris Wood (8 ‘) var målscorer for Burnley.

Det har ikke vært ofte i de siste kampene at Crystal Palace har holdt rent. Fakta viser at Crystal Palace har sluppet inn mål i 6 av sine siste 6 kamper, totalt 10 scoret i den perioden. Historiske resultater til side, vi må vente og se om den trenden gjentas i neste kamp.

På vei inn i denne kampen har ikke Crystal Palace blitt slått i de to siste seriekampene hjemme.

Newcastle United

Ved å tape i sin siste kamp mot Chelsea i Premier League-kampen, vil Newcastle United sikte på å oppnå noe kompensasjon på dette feltet.

I den kampen hadde Newcastle United 28% ballbesittelse og 8 skudd på mål med 1 skudd mellom de tre stavene. Den eneste spilleren som scoret for Newcastle United var Federico Fernández (10 ‘Selvmål). Chelsea traff 14 skudd på mål med 3 skudd på mål. Tammy Abraham (65 ‘) scoret for Chelsea.

I sin form har Newcastle United sluppet inn mål i 6 av de siste 6 utfordringene, og forlatt sine rivaler til å score 11 mål totalt. På baksiden kunne Newcastle United forbedre ting litt.

De forrige resultatene viser at Newcastle United:

  • har ikke vunnet seier mot Crystal Palace på bortekamper i de forrige 5 seriekampene. De vil være interessert i å stoppe denne taperekken.
  • har ikke vunnet på hjemmebane de siste 3 seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi tror at Newcastle United vil ha mange muligheter til å score mot Crystal Palace. Til tross for dette, forventer vi ikke at det gir dem seier. Vi spår en veldig nær 2-1 ledelse for Crystal Palace på slutten. Liten forskjell vil bli gjort.