Tippetips Fotball Celta de Vigo vs Villarreal

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Celta de Vigo møter sin besøkende motstander Villarreal i denne La Liga-kampen denne fredagen.

Se alle våre tippetips fotball og data for Celta de Vigo v Villarreal nedenfor (inkludert de beste kampoddsene).

Celta Vigo

Celta de Vigo vil prøve å ikke gjenta det de gjorde i sin siste kamp her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Ibiza, 5-2, i Copa del Rey.

I den kampen hadde Celta de Vigo 63% ballbesittelse og 17 skudd på mål med 5 skudd på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Celta de Vigo var Santi Mina (79 ‘). Ibiza nådde 13 scoringsjanser med 8 skudd mellom de tre draktene.

Kamper som inkluderer Celta de Vigo har vist seg å være emosjonelle den siste tiden, med mange scoringsaksjoner som normen. I de siste seks kampene har totalt 21 mål gått inn for begge lagene, (i gjennomsnitt 3,5 mål per kamp), hvorav 12 av dem kommer fra Celta de Vigo. Vi skal finne ut om den trenden kan opprettholdes i dette møtet.

På vei inn i dette sammenstøtet har ikke Celta de Vigo blitt slått i de siste 4 seriekampene hjemme.

Villarreal

Villarreal vil delta i denne kampen etter en 1-4 seier i Copa del Rey mot Zamora i deres forrige kamp.

På det møtet oppnådde Villarreal 64% ballbesittelse og 16 målsjanser med 9 skudd mellom de tre stavene. For Villarreal var målscorerne Carlos Bacca (31 ‘), Yeremi Pino (43’), Fernando Niño (73 ‘) og Dani Raba (88’). Zamora hadde 13 skudd på mål med 5 av dem på mål. Ramos (45 ‘) var målscorer for Zamora.

Etter å ha illustrert sin appetitt for actionfylte møter foran, er det blitt scoret 22 mål i de seks foregående kampene der Villarreal har sendt sine tropper, i gjennomsnitt 3,67 mål per kamp. Hans rivaler har scoret 6 av denne totalsummen.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Vi er tilbøyelige til å tenke at Celta de Vigo vil trenge å få mest mulig ut av sitt angrep for å synge et mål mot Villarreal, som med lidelse godt kan score en gang og gå ut med hevede hender. Derfor spår vi en 0-1 erobring for Villarreal når dommeren bestemmer slutten. Et enkelt mål vil være nok.