Tippetips Fotball

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

I La Liga-kampen på stadion deres mandag, vil den lokale klubben Celta de Vigo bli sett inn på banen for å kjempe mot Cádiz .

For alle våre tippetips fotball og statistikk for Celta de Vigo v Cádiz, bla nedover – sammen med de beste oddsene for kampen.

Celta Vigo

Celta de Vigo , som prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter en 0-2-prestasjon i La Liga vs Athletic Bilbao.

I den kampen oppnådde Celta de Vigo 51% ballbesittelse og 6 målsjanser med 4 av dem på mål. For Celta de Vigo var målscorerne Hugo Mallo (61 ‘) og Iago Aspas (78’). På den andre siden nådde Athletic Bilbao 10 scoringsjanser med 0 skudd mellom de tre stavene.

Kampene som Celta de Vigo deltok i har ofte vært spennende i det siste, med nærvær av mange mål som normen. På de siste 6 møtene har totalt 21 mål gått inn for begge lagene til sammen (med et gjennomsnitt på 3,5 mål per kamp), hvorav 10 kommer fra Celta de Vigo.

Cadiz

Cádiz kommer til dette møtet etter en 2-1 seier i La Liga mot FC Barcelona i deres forrige kamp.

I det spillet oppnådde Cádiz 17% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 3 skudd på mål. For Cádiz ble målene scoret av Álvaro Giménez (8 ‘), Pedro Alcalá (57’ Selvmål) og Álvaro Negredo (63 ‘). FC Barcelona hadde 20 skudd på mål med 8 skudd på mål.

I løpet av de 6 siste kampene har Álvaro Cerveras Cádiz vært i stand til å score 5 ganger. Dette gir dem et gjennomsnitt på 0,83 mål per kamp.

En titt på de tidligere resultatene viser at Cádiz:

  • de har gått vinneløse over Celta de Vigo i bortekamper de siste 3 seriekampene.
  • har ikke klart å vinne hjemmefra i de to foregående seriekampene.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Når vi analyserer alle faktorene, mistenker vi at Cádiz vil skape nok muligheter til å gjennombore det konkurrerende målet til Celta de Vigo. Men dette er kanskje ikke nok til å overgå rivalen din. Vi valgte en veldig nær 2-1 forskjell for Celta de Vigo ettersom den ekstra tiden ble brukt. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.