Tippetips Fotball Brighton vs Liverpool

På Premier League-kampen på hjemmebane lørdag vil lokallaget Brighton & Hove Albion se seg slåss mot Liverpool .

Se våre spådommer, statistikk for Brighton & Hove Albion mot Liverpool-kampen nedenfor, inkludert de siste kampoddsene.

Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion vil se etter en ny seier etter 1-2-seieren i Premier League mot Aston Villa.

I den kampen oppnådde Brighton & Hove Albion 45% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 3 skudd på mål. For Brighton & Hove Albion var scorerne Danny Welbeck (12 ‘) og Solly March (56’). På den andre siden traff Aston Villa 15 skudd på mål med 4 av dem på mål. Ezri Konsa (47 ‘) scoret for Aston Villa.

Brighton & Hove Albion har slitt med å holde nullen de siste kampene, selv om de også har gjort nok for å score mål. Ser vi på de siste 6 kampene, har Brighton & Hove Albion blitt straffet defensivt i 5 av dem, mens de klarte å være til stede på resultattavlen i 5 av disse kampene. Det er selvfølgelig ikke sikkert at han vil følge trenden i dette spillet.

Liverpool

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Atalanta i Champions League-kampen, håper Liverpool og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen oppnådde Liverpool 53% ballbesittelse og 4 målsjanser med 0 skudd på mål. På motstanderens side hadde Atalanta 8 sjanser til å score med 4 skudd på mål. Josip Iličić (60 ‘) og Robin Gosens (64’) scoret for Atalanta.

En akkumulering av pålitelig praksis fra Liverpools defensive enhet har ført til at antall mål mot dem ble 4, og de siste 6 kampene er lagt til. I samme periode nådde antallet mål angriperne hans scoret 13.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Ser vi på begge lagene, har vi følelsen av at Brighton & Hove Albion må spille veldig bra for å score et mål mot Liverpool som med lidelse ville ha en sjanse til å vinne kampen. Derfor spår vi en spennende 0-1 forskjell for Liverpool etter hvert som den ekstra tiden gikk ut. La oss se hvordan spillet går.