Tippetips Fiorentina vs Sampdoria 02/10

Tippetips Fiorentina vs Sampdoria 02/10

Fiorentina møter besøkende Sampdoria i denne Serie Al-kampen på fredag.

Alle spådommer, statistikk og brukervalg for Fiorentina v Sampdoria er vist nedenfor – pluss de siste odds.

Fiorentina 

Fiorentina vil ikke gjenta hva de gjorde i sin siste kamp her etter å ha tapt sin siste kamp mot Inter Milan, 4-3, i Serie A.

I den kampen hadde Fiorentina 34% ballbesittelse og 10 målforsøk med 4 på mål. For Fiorentina var målscorerne Christian Kouamé (3 ‘), Federico Ceccherini (52’ Selvmål), Gaetano Castrovilli (57 ‘) og Federico Chiesa (63’). På den andre siden nådde Inter Milan 20 målforsøk med 7 av dem på mål. Lautaro Martínez (45 ‘), Romelu Lukaku (87’) og Danilo D’Ambrosio (89 ‘) scoret for Inter Milan.

I løpet av de siste seks kampene har Giiorppe Iachinis Fiorentina scoret 12 ganger til sammen, noe som gir ham et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp på 2.

Tidligere resultater viser at Fiorentina:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Sampdoria i de siste 4 kampene.
  • har ikke blitt beseiret i sine forrige 5 seriekamper på hjemmebane.

Sampdoria 

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Benevento i Serie A-aksjon, håper Sampdoria å snu det forrige resultatet her.

I den kampen nådde Sampdoria 40% ballbesittelse og 8 skudd på mål med 3 på mål. For Sampdoria var målscorerne Fabio Quagliarella (8 ‘) og Omar Colley (18’). På motstanderens side hadde Benevento 14 skudd på mål med 5 på mål. Luca Caldirola (33 ‘, 72’) og Gaetano Letizia (88 ‘) scoret for Benevento.

Etter å ha testet sulten etter actionfylte møter foran, har vi scoret 20 ganger i de foregående seks kampene der Sampdoria har spilt, med et gjennomsnitt på 3,33 mål for hver kamp. Motstanderlag har scoret 15 av denne totalsummen.

Evaluering av dette sammenstøtet, Sampdoria:

  • de har vært vinneløse over Fiorentina i bortekamper i de to foregående seriekampene.
  • har ikke vært seirende i de tre foregående seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Fiorentina kanskje kan score de nødvendige målene når de er vert for Sampdoria, som kanskje synes det er vanskelig å score sitt eget mål. Vi forventer en komfortabel 2-0 forskjell for Fiorentina etter 90 minutter.