Tippetips FC Porto vs Marseille

Tiden nærmer seg at handlingen begynner i Champions League denne tirsdag når FC Porto kjemper mot Marseille .

Alle tippetips og statistikk for FC Porto – Marseille-kampen vises nedenfor, pluss de beste oddsene.

FC Porto

FC Porto forventer et bedre resultat her etter å ha tapt sin siste kamp mot Paços de Ferreira, 3-2, i Primeira Liga.

I den kampen hadde FC Porto 69% ballbesittelse og 8 sjanser til å score med 3 av dem på mål. For FC Porto var målscorerne Sérgio Oliveira (45 ‘) og Otávio (78’). På den andre siden traff Paços de Ferreira 14 skudd på mål med 6 av dem på mål. Stephen Eustáquio (43 ‘) og Bruno Costa (58’) scoret for Paços de Ferreira.

Spillene som FC Porto har deltatt i, har ofte vært emosjonelle i nyere tid, med tilstedeværelsen av mange mål som et kjennetegn på skillet. I de siste 6 utfordringene har et antall 21 mål steget til resultattavlen for begge lagene, (i snitt 3,5 mål per kamp), med 10 av disse kreditert FC Porto.

Marseille

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist de møtte Manchester City i Champions League-kampen, håper Marseille og deres tilhørende fans på et bedre resultat her.

I den kampen oppnådde Marseille 35% ballbesittelse og 2 skudd på mål med to av dem på mål. Manchester City traff 8 skudd på mål med 4 av dem på mål. Ferrán Torres (18 ‘), İlkay Gündoğan (76’) og Raheem Sterling (81 ‘) scoret for Manchester City.

Statistikken lyver ikke: Marseille har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og ser motstanderne score 7 mål totalt. På baksiden har Marseille vært langt fra perfekt. Trenden vil imidlertid ikke nødvendigvis fortsette i neste kamp.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Dette er en kamp der FC Porto godt kan generere sjansene til å score mer enn ett mål når de er vert for Marseille, som kan finne det vanskelig å score sitt eget mål. Vi tror det vil være en hyggelig 2-0 ledelse for FC Porto etter 90 minutter.