Tippetips FC Nordsjælland vs Randers

I Super League-kampen på stadion deres mandag, får vi se hjemmelaget FC Nordsjælland være vert for Randers .

Finn våre tippetips, brukervalg og statistikk for FC Nordsjælland – Randers her – samt aktuelle spillodds.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland vil ikke gjenta det de gjorde i sin siste kamp her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot FC København, 3-2, i Super League.

For FC Nordsjælland ble målene scoret av Mohammed Diomande (17 ‘) og Martin Frese (48’). Nicolai Boilesen (6 ‘) og Jonas Wind (30’, 60 ‘) scoret for FC København.

Kamper med FC Nordsjælland pleier å være spennende i det siste, med mye scoringsaksjon som regel snarere enn unntak. I de siste 6 utfordringene har totalt 22 mål steget til resultattavlen for begge lagene til sammen, (i snitt 3,67 mål per kamp), med 11 av disse som tilhører FC Nordsjælland. Når dette er sagt, må vi vente og finne ut om et slikt mønster replikeres i dette neste møtet.

Randers

Randers og deres fans håpet på et bedre resultat denne gangen, beseiret i sitt siste møte i hendene på Brøndby IF .

Den eneste spilleren som scoret for Randers var Alhaji Kamara (74 ‘). Sigurd Rosted (14 ‘) og Mikael Uhre (64’) scoret for Brøndby IF.

Statistikken lyver ikke: Randers har blitt scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og ser motstanderne score 7 mål samlet. På forsvar ser Randers ut til å være litt svak.

På vei inn i denne kampen har ikke Randers vunnet mot FC Nordsjælland i bortekamper i de forrige 5 seriekampene. De er ikke de beste tallene borte fra hjemmet.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Randers absolutt vil kunne score mot FC Nordsjælland. Vi forventer imidlertid ikke at det vil være nok til å overgå rivalen i antall mål. Vi går etter en hard 2-1-ledelse for FC Nordsjælland på slutten av reguleringstiden. Vi får se.