Tippetips FC Minsk vs Dynamo Brest

I Premier League-kampen på stadion deres mandag, vil verten FC Minsk bli sett på å sette sammen sine elleve for å kjempe mot Dynamo Brest .

Rull ned for alle dine tippetips og statistikk for FC Minsk – Dynamo Brest – pluss de beste spill oddsen.

FC Minsk

FC Minsk , forsterket av sitt forrige resultat, forventer mer av det samme etter en 2-1 Premier League-seier over Slavia Mozyr.

Tre eller flere mål per kamp er blitt scoret i 5 av de 6 foregående møtene der FC Minsk har vært involvert. Deres rivaler scoret 6 mål i denne perioden mens FC Minsk klarte å få totalt 12. Imidlertid kan den slags trend ikke fortsette i dette spillet.

Når vi går inn i dette sammenstøtet, er FC Minsk ubeseiret i de siste 4 seriekampene hjemme.

Dynamo Brest

Dynamo Brest vil delta i dette spillet etter en 3-1 Premier League-seier mot Slutsk i deres siste kamp.

Etter å ha illustrert deres forkjærlighet for høymålskamper, har vi scoret 23 ganger i de 6 foregående kampene der Dynamo Brest har sendt mennene sine, med et gjennomsnitt på 3,83 mål hver kamp. Motstanderlagene har scoret 9 av totalen.

Når vi går inn i dette oppgjøret, er Dynamo Brest ubeseiret i sine siste 2 seriekamper på bortebane.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi at FC Minsk helt sikkert vil score et mål mot Dynamo Brest, til tross for at vi tviler på at det vil være nok til å vinne. Vi tror det vil være en veldig nær 1-2 forskjell for Dynamo Brest når sluttfløyta blir hørt. La oss se hvordan spillet går.