Tippetips FC Midtjylland vs Atalanta

Champions League-aksjon for onsdag inkluderer FC Midtjylland vs Atalanta .

De mest komplette spådommene og statistikken for FC Midtjylland v Atalanta-spillet vises her – i tillegg til de beste oddsene.

FC Midtjylland

FC Midtjylland vil fortsette på vinnersporet etter en 3-1-seier i Super League mot Odense BK.

For FC Midtjylland ble målene scoret av Sory Kaba (67 ‘), Anders Dreyer (81’) og Pione Sisto (87 ‘). Emmanuel Sabbi (26 ‘) scoret for Odense BK.

De siste resultatene deres avslører at FC Midtjylland-forsvaret har gjort store anstrengelser. FC Midtjylland har holdt forsvaret sitt lukket, slik at de bare kan bryte gjennom buen i de siste 6 utfordringene sine 4 ganger. Når det er sagt, må vi vente og se om en slik trend fortsetter her i dette spillet.

Atalanta

Atalanta og deres besøkende fans lider av tap i sin siste kamp mot SSC Napoli i Serie A-handling, og drømmer om et bedre resultat i denne kampen.

I den kampen oppnådde Atalanta 51% ballbesittelse og 13 skudd på mål med 4 på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Atalanta var Sam Lammers (69 ‘). På motstanderens side nådde SSC Napoli 19 målforsøk med 11 på mål. Hirving Lozano (23 ‘, 27’), Matteo Politano (30 ‘) og Victor Osimhen (43’) scoret for SSC Napoli.

Etter å ha vist sin tiltrekning til spill med mye offensiv produksjon, har det blitt scoret mål 28 ganger i de seks forrige møtene der Atalanta har tatt banen, og scoret i gjennomsnitt 4,67 mål per kamp. Motstanderne hans har scoret 13 av totalen.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi føler at Atalanta ville vite hvordan å skape nok sjanser til å score flere mål. Samtidig ville ikke FC Midtjylland ha lett for å åpne scoringen, men vi erkjenner at de kan score. Vår prognose er en velkommen 1-3-seier for Atalanta ettersom den ekstra tiden er brukt opp.