Tippetips FC Krasnodar vs Chelsea

FC Krasnodar møter Chelsea denne onsdagen i neste Champions League-kamp.

Våre tippetips og valg for FC Krasnodar mot Chelsea kan ses i sin helhet nedenfor, pluss de beste oddsen.

FC Krasnodar

FC Krasnodar vil forbedre seg fra sin siste utflukt her etter å ha blitt slått 1-3 i sin siste kamp mot Spartak Moskva i Premier League.

Ezequiel Ponce (13 ‘), Victor Moses (33’) og Jordan Larsson (82 ‘) scoret for Spartak Moskva.

FC Krasnodar har slitt med å holde nullen i det siste, selv om de også har gjort nok for å score mål. Analyse av deres 6 tidligere kamper viser at FC Krasnodar har blitt straffet defensivt i 6 av dem, men de klarte også å gjøre en tilstedeværelse på resultattavlen i 5 av disse kampene. Vi må likevel vente og finne ut om den trenden fortsetter i neste kamp.

Chelsea

I kampen før dette remiser Chelsea 0-0 mot Manchester United i Premier League-kampen.

I den kampen hadde Chelsea 50% ballbesittelse og 6 scoringsjanser med 1 av dem på mål. På den andre siden hadde Manchester United 14 scoringsjanser med fire av dem på mål.

Frank Lampards Chelsea har boret nettet totalt 11 ganger i løpet av sine forrige 6 møter. Antall mål som de har scoret i løpet av disse kampene, utgjør totalt 7 mål.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår mening er at FC Krasnodar vil kunne score mot Chelsea, til tross for at vi ikke tror det vil gi dem seier. Vi spår en ledet 1-2 ledelse for Chelsea når de treffer 90 minutter. Det skal være interessant.