Tippetips FC København vs Aalborg BK

Aalborg BK som flytter til hjemmet til sine rivaler på søndag for Super League-kampen mot hjemmelaget, FC København .

Full tippetips, statistikk før kamp og brukerundersøkelse for FC København – Aalborg BK vises her på denne siden (inkludert de beste odds).

FC København

FC København håper å gjenta sitt siste resultat, etter 3-2 Super League-seier mot FC Nordsjælland.

For FC København ble målene scoret av Nicolai Boilesen (6 ‘) og Jonas Wind (30’, 60 ‘). Mohammed Diomande (17 ‘) og Martin Frese (48’) scoret for FC Nordsjælland.

Det har vært veldig sjelden i nyere tid at FC København har holdt bue på null. Sannheten er bekymringsfull at FC København har tillatt å score i 5 av de siste 6 kampene, med totalt 8 mål på denne tiden. Selv om det kan virke interessant, må vi vente og finne ut om en slik trend vedvarer i dette neste møtet.

Aalborg BK

I sin forrige kamp remte Aalborg BK 1-1 mot AGF Aarhus i Super League-aksjoner.

Den eneste målscoreren for Aalborg BK var Frederik Børsting (76 ‘). Patrick Mortensen (40 ‘) var målscorer for AGF Aarhus.

På sine 6 tidligere møter har Jacob Friis ‘Aalborg BK klart å krysse rivalnettet 5 ganger. Derfor gir dette dem et gjennomsnitt på 0,83 scorede mål per kamp.

Ser man på de forrige møtene, kan man se at Aalborg BK:

  • har ikke slått FC København når de har spilt dem borte i de 18 foregående seriekampene. En utrolig dårlig borterekord.
  • de har ikke vunnet på hjemmebane de siste 4 seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi Aalborg BK vil ha mange muligheter til å gjennombore FC Københavns mål. Men det er kanskje ikke nok til å vinne. Vi satser på en nær 2-1-ledelse for FC København etter 90 minutter. Det blir et interessant spill å se på.