Tippetips Everton vs Brighton 03/10

Tippetips Everton vs Brighton 03/10

Brighton & Hove Albion vil bli invitert til sine rivalers hjem lørdag til Premier League-kampen mot verten Everton .

De mest komplette spådommene og statistikken for spillet Everton v Brighton & Hove Albion vises her, pluss de beste oddsene.

Everton

Everton vil håpe å gjenta det siste resultatet, 1-2-prestasjonen i Premier League mot Crystal Palace.

På det møtet hadde Everton 58% ballbesittelse og 10 målforsøk med 5 på mål. For Everton ble målene scoret av Dominic Calvert-Lewin (10 ‘) og Richarlison (40’). På den andre siden traff Crystal Palace 8 skudd på mål med 1 av dem på mål. Cheikhou Kouyaté (26 ‘) scoret for Crystal Palace.

Minst 3 mål per kamp er blitt scoret i 5 av de 6 siste møtene der Everton har deltatt. Motstanderne deres scoret 8 mål i denne perioden mens Everton samlet totalt 17. Når vi vet at to kamper aldri er like, må vi vente og se om en slik trend gjentas her i dette spillet eller ikke.

Brighton & Hove Albion

Etter å ha fått et nederlag i sitt siste møte mot Manchester United i Premier League-aksjon, vil Brighton & Hove Albion sikte mot noen kompensasjon på dette feltet.

I den kampen oppnådde Brighton & Hove Albion 53% ballbesittelse og 18 målforsøk med 5 på mål. For Brighton & Hove Albion ble målene scoret av Neal Maupay (40 ‘), Lewis Dunk (43’ Selvmål) og Solly March (95 ‘). På den andre siden hadde Manchester United 7 målforsøk med 3 på mål. Marcus Rashford (55 ‘) og Bruno Fernandes (100’) scoret for Manchester United.

I løpet av de siste 6 møtene har Brighton & Hove Albion scoret totalt 14 mål. Brighton & Hove Albion har også scoret i hver og en av disse kampene. I løpet av denne perioden har laget lidd 7 mål scoret av motstanderne.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Analysen vår får oss til å tenke at Everton kanskje kan score flere ganger. Brighton & Hove Albion synes ikke det var lett å score, men vi erkjenner at de kunne svare med et mål på et eller annet tidspunkt i kampen. Vi går med en komfortabel 3-1 ledelse for Everton etter 90 minutter.