Tippetips Elche vs Valencia CF

Elche vil stille laget sitt mot det besøkende laget Valencia i denne La Liga-kampen på fredag.

Alle tippetip, statistikk og brukervalg for Elche v Valencia er vist nedenfor – inkludert de beste oddsen.

Elche

Elche håper å gjenta det siste resultatet, en 0-2-seier i La Liga mot Alaves.

I den kampen hadde Elche 54% ballbesittelse og 7 målforsøk med 3 av dem på mål. For Elche var målscorerne Pere Milla (39 ‘) og Tete Morente (86’). hadde 13 målforsøk med 2 på mål.

Et vanlig aspekt i de siste Elche-spillene er antall markører på null.

Tatt i betraktning de seks tidligere møtene sine før dette, i 6 av dem, ville et spill på begge lag å score ha endt med tap. Vi kommer til å se om den trenden kan fortsette i dette møtet.

Analyse av tidligere resultater viser at Elche:

  • har ikke slått Valencia på sine tre siste seriekamper.
  • har ikke klart å vinne hjemme i de to foregående seriekampene.

Valencia CF

Etter å ha blitt beseiret i sitt siste møte i hendene på Villarreal i La Liga-handlingen, vil Valencia sikte på å oppnå noe kompensasjon på dette feltet.

I den kampen hadde Valencia CF 38% ballbesittelse og 11 skudd på mål med 3 på mål. Målscorer for Valencia CF var Gonçalo Guedes (37 ‘). På den andre siden nådde Villarreal CF 16 målforsøk med 6 av dem på mål. Paco Alcácer (6 ‘) og Dani Parejo (69’) scoret for Villarreal.

Statistikken lyver ikke: Valencia har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene sine, og etterlater konkurrentene sine å score 9 mål globalt. Defensivt har ikke Valencia hatt det så bra.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Elche må vise godt teamarbeid for å synge et mål mot Valencia, som med lidelse kunne score minst en gang og dermed vinne kampen. Av denne grunn er vår spådom en veldig jevn kamp med en 0-1-seier for Valencia når sluttsignalet høres. Liten forskjell vil bli gjort.