Tippetips Dynamo Kyiv vs KAA Gent 29/09

Tippetips Dynamo Kyiv vs KAA Gent 29/09

I neste Champions League-kvalifiseringskamp på tirsdag blir Dynamo Kyiv sett mot KAA Gent .

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Dynamo Kyiv mot KAA Gent – sammen med de siste oddsen.

Dynamo Kyiv 

Dynamo Kyiv og fansen deres vil ønske å gjenta sitt forrige resultat, som var en 0-4 bragd i Premier League kontra Mynai.

Hans siste markører belyser det faktum at mye respekt må vises til Dynamo Kyivs bakside. Dynamo Kyiv har vært “ elendig ” mot sine rivaler, og har latt dem overgå sin keeper i de siste 6 kampene bare 3 ganger.

KAA Gent 

KAA Gent og deres medfølgende fans håper på et bedre resultat her, fordi de slapp av nederlag sist gang de møtte Oud-Heverlee Leuven i First Division A-aksjer .

For KAA Gent ble målene scoret av Niklas Dorsch (71 ‘) og Tim Kleindienst (74’). Kamal Sowah (41 ‘, 48’) og Mathieu Maertens (44 ‘) scoret for Oud-Heverlee Leuven.

På de siste seks møtene har KAA Gent klart hele 8 mål. KAA Gent har også vært på resultattavlen ved hver av disse anledningene. i løpet av disse kampene har forsvarerne deres hatt 8 mål scoret av sine rivaler. Det vil være interessant å finne ut om den trenden kan fortsette i dette møtet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi at KAA Gent vil få muligheten til å være til stede på resultattavlen mot Dynamo Kiev. Men det er kanskje ikke nok til å seire. Vi tror det blir en veldig nær 2-1-seier for Dynamo Kiev etter 90 minutter. Vi håper å se et fast spill.