Tippetips Doxa Katokopia vs AEL Limassol

AEL Limassol reiser til motstandernes felt på mandag for første divisjonskamp mot hjemmelaget, Doxa Katokopia .

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk og brukerundersøkelsen for Doxa Katokopia mot AEL Limassol – inkludert de beste oddsene.

Doxa Katokopia

Doxa Katokopia og fansen hennes vil ønske å gjenta sitt forrige resultat, som var en 2-0-prestasjon i Primera Division over Nea Salamis.

Det har ikke vært ofte i nyere tid at Doxa Katokopia har vist ulastelig forsvar. Sannheten er urovekkende at Doxa Katokopia har blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene sine, og nådd 8 mål i prosessen.

Ser man på de forrige møtene, kan det sees at Doxa Katokopia:

  • har vært vinneløs mot AEL Limassol i de siste 8 seriekampene.
  • har ikke blitt beseiret i sine forrige 4 seriekamper hjemme.

AEL Limassol

AEL Limassol går inn i denne kampen etter en 4-1-seier i Primera Division etter å ha beseiret Enosis Neon Paralimni i deres siste kamp.

Statistikken forteller historien sin: AEL Limassol har scoret i 6 av de siste 6 kampene sine og sluppet inn 9 mål totalt. På baksiden må AEL Limassol gjøre det mye bedre. Vi må finne ut om den trenden kan opprettholdes i dette møtet.

En titt på de tidligere resultatene viser at AEL Limassol:

  • har ikke tapt for Doxa Katokopia i bortekamper mot dem i de forrige 5 seriekampene. En veldig anstendig vegrekord mot dem.
  • har ikke vunnet på hjemmebane de siste 3 seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vårt inntrykk er at Doxa Katokopia ikke vil være lett å score et mål mot AEL Limassol som med lidelse ville klart å oppnå seieren i det minste. Derfor forventer vi en hardt kjempet 0-1-seier for AEL Limassol når de 90 minuttene er nådd. Det skal være en veldig jevn kamp.