Tippetips Dijon vs Rennes

På Ligue 1-kampen på stadion deres fredag, vil hjemmeklubben Dijon bli sett på mot Rennes .

Bla ned for tippetips og statistikk for Dijon v Rennes-spillet – pluss de siste odds.

Dijon

Dijon vil ikke gjenta hva de gjorde i forrige kamp her etter å ha blitt slått 3-0 i sin siste kamp mot Girondins de Bordeaux i Ligue 1.

I den kampen hadde Dijon 51% ballbesittelse og 5 målforsøk med 1 av dem på mål. hadde 17 målforsøk med 7 av dem på mål. Rémi Oudin (11 ‘), Samuel Kalu (29’) og Toma Bašić (89 ‘) scoret for Girondins de Bordeaux.

Det har vært sjelden i nyere tid at Dijon ikke har sluppet inn mål. Faktisk har Dijon innrømmet touchdowns i 6 av de siste 6 kampene, og lagt til 13 mål i prosessen. Når vi legger dette til side, må vi vente og finne ut om det mønsteret holder opp her i dette spillet.

Analyse av tidligere resultater viser at Dijon:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Rennes i de siste 2 kampene.
  • har ikke vunnet hjemme de siste 3 seriekampene.

Rennes

I sin siste uttak trakk Rennes 2-2 uavgjort mot Reims i Ligue 1-aksjon.

I den kampen nådde Rennes 73% ballbesittelse og 18 målforsøk med 3 av dem på mål. For Rennes var målscorerne Raphinha (24 ‘) og Damien Da Silva (37’). På motstanderens side hadde Stade de Reims 9 målforsøk med 4 på mål. Yunis Abdelhamid (11 ‘) og Boulaye Dia (66’) scoret for Reims.

Etter å ha indikert sin appetitt for actionfylte møter foran, har det blitt scoret mål 21 ganger i de seks foregående møtene der Rennes har tatt banen, med et gjennomsnitt på 3,5 mål per kamp. Hans rivaler har scoret 7 av denne totalsummen.

Analyse av tidligere resultater viser at Rennes:

  • de er seierløse mot Dijon i kamper spilt på bortebane de siste 4 seriekampene. De vil være interessert i å stoppe denne tapsserien.
  • har ikke blitt beseiret de siste 4 seriekampene på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår mening er at Dijon vil trenge mye flaks for å oppnå et mål mot Rennes, som med lidelse kanskje vet hvordan de skal oppnå seier. Dette er grunnen til at vi lener oss mot en veldig jevn kamp med 0-1-fordel for Rennes når dommeren bestemmer slutten. Et enkelt mål vil være nok.