Tippetips Club Brugge vs Borussia Dortmund

Det tar ikke lang tid før handlingen finner sted i Champions League denne onsdagen når Club Brugge spiller Borussia Dortmund .

Fullstendig tippetips, statistikk før kamp  for Club Brugge – Borussia Dortmund vises her på denne siden – i tillegg til oppdaterte kampodds.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Club Brugge

Club Brugge spiller denne kampen etter uavgjort, 2-2, i første divisjon A mot KV Mechelen.

For Club Brugge ble målene scoret av Ruud Vormer (13 ‘) og Noa Lang (28’). Igor de Camargo (42 ‘) og Rob Schoofs (81’) scoret for KV Mechelen.

Club Brugge har nylig slitt med å holde nullen, selv om de også har gjort nok for å score mål. Ser på de siste 6 kampene har Club Brugge sluppet inn mål i 5 av dem, samt scoret i 6 av disse kampene. Selvfølgelig kan det ikke fortsette trenden her.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vil delta i denne kampen etter en 0-2 Bundesliga-seier mot Arminia Bielefeld i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Borussia Dortmund 75% ballbesittelse og 21 scoringssjanser med 10 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Borussia Dortmund var Mats Hummels (53 ‘, 71’). På motstanderens side hadde Arminia Bielefeld 5 scoringsjanser med to av dem på mål.

På de siste seks møtene har Borussia Dortmund scoret hele 13 mål. Borussia Dortmund har også vært til stede på resultattavlen i hvert eneste av disse kampene. i løpet av disse kampene har forsvarerne deres sluppet inn 3 mål scoret av motstanderne.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter

Vi er under inntrykk av at Club Brugge vil ha muligheten til å score mot Borussia Dortmund, til tross for at det kanskje ikke er nok for å unngå et nederlag. Vi forventer en knapp 1-2 ledelse for Borussia Dortmund når dommeren kaller slutten. Vi tror det blir et begrenset lovbruddsspill.