Tippetips Chelsea vs Crystal Palace 03/10

Tippetips Chelsea vs Crystal Palace 03/10

Chelsea møter sine besøkende fiender Crystal Palace i Premier League-kampen lørdag.

Se våre spådommer, statistikk og statistikk for Chelsea mot Crystal Palace-kampen nedenfor – pluss de siste kampoddsene.

Chelsea

Chelsea går inn i dette spillet som kommer fra en tidligere uavgjort, 1-1, i EFL Cup vs Tottenham.

I den kampen hadde Chelsea 64% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Chelsea var Timo Werner (19 ‘). På motstanderens side hadde Tottenham Hotspur 11 forsøk på mål med 3 på mål. Érik Lamela (83 ‘) scoret for Tottenham Hotspur.

Kamper med Chelsea har vist seg å være spennende i det siste, med tilstedeværelsen av høye score som et felles trekk. I de siste 6 utfordringene har totalt 25 mål gått inn for begge lag til sammen, (i gjennomsnitt 4,17 mål per kamp), med 14 av dem som kommer fra Chelsea.

Når vi går inn i dette sammenstøtet, har ikke Chelsea tapt en seriekamp mot Crystal Palace på de siste 5 kampene.

Crystal Palace

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Everton i Premier League-aksjoner, drømmer Crystal Palace og deres tilreisende fans om å oppnå et bedre resultat i dette møtet.

I det møtet hadde Crystal Palace 42% ballbesittelse og 8 skudd på mål med 1 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Crystal Palace var Cheikhou Kouyaté (26 ‘). hadde 10 skudd på mål med 5 av dem på mål. Dominic Calvert-Lewin (10 ‘) og Richarlison (40’) scoret for Everton.

I sine forrige 6 møter har Roy Hodgsons Crystal Palace omgjort sjanser til mål 6 ganger. Derfor gir dette dem et gjennomsnitt på 1 mål per kamp.

Når vi går inn i dette møtet, har ikke Crystal Palace seiret mot Chelsea når de har spilt dem borte fra hjemmet i de forrige 3 seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Dette er en kamp der Chelsea skal score flere ganger. På den annen side vil Crystal Palace finne mye motstand til å være til stede på resultattavlen, men vi tror de sannsynligvis scorer en gang i løpet av kampen. Vi spår en komfortabel 3-1-seier for Chelsea etter 90 minutter.