tippetips bundesliga

Se våre gratis tippetips bundesliga og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

I Bundesliga-kampen på stadion deres på fredag, vil vi se lokallaget Union Berlin gnist av mot Borussia Dortmund .

Se alle tippetips bundesliga og statistikk for Union Berlin – Borussia Dortmund-spillet nedenfor (inkludert de beste oddsene for spillet).

Union Berlin

Union Berlin vil spille denne kampen med en 2-2-uavgjort i Bundesliga mot Stuttgart.

I den kampen hadde Union Berlin 38% ballbesittelse og 15 scoringsjanser med 5 av dem på mål. For Union Berlin ble målene scoret av Marvin Friedrich (4 ‘) og Taiwo Awoniyi (77’). VfB Stuttgart nådde 14 scoringsjanser med 5 skudd mellom de tre draktene. Saša Kalajdžić (85 ‘, 90’) scoret for Stuttgart.

Det har vært sjelden i nyere tid at Union Berlin har holdt rent. Fakta viser at Union Berlin har sluppet inn mål i 5 av sine siste 6 kamper, som gir opptil 10 mål i løpet av den perioden. Det er imidlertid ikke sikkert at han vil fortsette å trene i dette spillet.

Analyse av tidligere resultater viser at Union Berlin:

  • har ikke blitt slått i de siste 5 seriekampene hjemme.
  • de har ikke vunnet de siste 2 seriekampene.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund kommer til dette møtet etter en 1-2 Bundesliga-seier mot Werder Bremen i deres siste kamp.

I den kampen hadde Borussia Dortmund 55% ballbesittelse og 14 sjanser til å score med 9 skudd mellom de tre stavene. For Borussia Dortmund var målscorerne Raphaël Guerreiro (12 ‘) og Marco Reus (78’). På motstanderens side hadde SV Werder Bremen 6 skudd på mål med 3 skudd på mål. Kevin Möhwald (28 ‘) scoret for Werder Bremen.

I sin form har Borussia Dortmund sluppet inn mål i 6 av sine siste 6 kamper, med sine rivaler totalt 11 mål. På baksiden har Borussia Dortmund vært langt fra perfekt.

Ser vi på dette møtet har ikke Borussia Dortmund blitt slått i sine forrige 5 ligakamper på bortebane.

⚡ Våre tippetips bundesliga og oddstips for denne fotballkampen

Vi har inntrykk av at Union Berlin kan synes det er vanskelig å gjennombore nettene mot Borussia Dortmund som med lidelse kanskje kan oppnå seier. Derfor forventer vi en veldig jevn kamp med en 0-1 seier for Borussia Dortmund etter 90 minutter. Vi får se hva som skjer, vi håper å se en låst kamp.