Tippetips Bundesliga Gladbach vs Bayern München

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Borussia Mönchengladbach møter det besøkende laget Bayern München i denne Bundesliga-duellen denne fredagen.

Alle tippetips bundesliga og statistikk for Borussia Mönchengladbach – Bayern München-kampen vises nedenfor, pluss de beste oddsene.

Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach , vinneren av deres siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 0-1 Bundesliga-seier over Arminia Bielefeld.

I den kampen hadde Borussia Mönchengladbach 58% ballbesittelse og 24 skudd på mål med 6 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Borussia Mönchengladbach var Breel Embolo (58 ‘). Arminia Bielefeld hadde 7 scoringsjanser med 0 av dem på mål.

Marco Roses Borussia Mönchengladbach har passert rivalens mål 11 ganger på de siste 6 opptredenene. Sammenlignet når antallet mål de har scoret i disse kampene 8.

Ser vi på dette møtet har ikke Borussia Mönchengladbach vunnet hjemme de siste to seriekampene.

Bayern München

Bayern München vil delta i denne kampen etter en 5-2 Bundesliga-seier ved å slå Mainz i sin forrige utflukt.

I den kampen oppnådde Bayern München 73% ballbesittelse og 17 skudd på mål med 12 skudd mellom de tre stavene. For Bayern München ble målene scoret av Joshua Kimmich (50 ‘), Leroy Sané (55’), Niklas Süle (70 ‘) og Robert Lewandowski (76’, 83 ‘). han nådde 12 skudd på mål med 7 skudd på mål. Jonathan Burkardt (32 ‘) og Alexander Hack (44’) scoret for Mainz.

Etter å ha illustrert sin appetitt for møter med høyt mål, er det blitt scoret 23 ganger på de 6 foregående møtene der Bayern München har spilt, i gjennomsnitt 3,83 mål per kamp. Hans rivaler har scoret 8 av denne totalsummen.

Kommer inn i denne kampen er Bayern München ubeseiret i de siste 6 ligakampene borte fra hjemmet.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Vi har inntrykk av at Bayern München kanskje kan være til stede på resultattavlen mange ganger. På den andre siden kunne Borussia Mönchengladbach synes det var vanskelig å krysse den motsatte målstreken, men vi ser dem svare med noen. Vi tror det vil være en velkommen 1-3-seier for Bayern München når dommeren erklærer slutten.