Tippetips Bundesliga

Se våre gratis tippetips bundesliga og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Eintracht Frankfurt drar mot motstanderens felt lørdag for Bundesliga-kampen mot lokallaget Augsburg .

Alle tippetips bundesliga og statistikk for Augsburg v Eintracht Frankfurt er vist nedenfor – pluss de siste spilloddsene.

Augsburg

Augsburg vil prøve å holde seg på vinnersporet etter en 0-1 Bundesliga-seier mot Arminia Bielefeld.

I den kampen oppnådde Augsburg 52% besittelse og 9 sjanser til å score med 2 skudd på mål. Den eneste spilleren som scoret for Augsburg var Jeffrey Gouweleeuw (85 ‘). Arminia Bielefeld nådde 12 skudd på mål med 2 skudd mellom de tre stavene.

Sjansene i de siste kampene som Augsburg har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene har vært sjeldne. Faktisk har Augsburg tillatt mål på 5 av sine siste 6 møter, og nådde 10 mål i løpet av den perioden. La oss finne ut om den trenden kan fortsette i denne kampen.

Arrangementer før spillet viser at Augsburg:

  • er ubeseiret i sine to siste seriekamper på hjemmebane.
  • de har ikke vunnet de siste 3 seriekampene.

Eintracht Frankfurt

I sin forrige kamp gjorde Eintracht Frankfurt uavgjort 3-3 mot Borussia Mönchengladbach i Bundesliga-kampen.

I den kampen oppnådde Eintracht Frankfurt 39% ballbesittelse og 11 sjanser til å score med 4 skudd på mål. For Eintracht Frankfurt ble målene scoret av André Silva (21 ‘, 24’) og Aymen Barkok (32 ‘). Borussia Mönchengladbach nådde 8 scoringsjanser med 5 skudd på mål. Lars Stindl (14 ‘, 90’, 95 ‘) scoret for Borussia Mönchengladbach.

Eintracht Frankfurt hadde ingen problemer med å slå motstanderforsvaret i oppkjøringen til dette spillet, etter å ha scoret 11 mål på de siste seks kampene. Når det er sagt, har Eintracht Frankfurt vært en sil i forsvaret og sluppet inn mål i 6 av de samme kampene.

Stilt overfor dette sammenstøtet har Eintracht Frankfurt ikke klart å vinne på hjemmebane i de forrige 5 seriekampene.

⚡ Våre tippetips bundesliga og oddstips for denne fotballkampen

Vi har følelsen av at Augsburg vil ha muligheten til å krysse målstreken Eintracht Frankfurt, til tross for at dette ikke overbeviser oss om at det er nok å vinne. Vi spår en veldig nær 1-2 forskjell for Eintracht Frankfurt ettersom den ekstra tiden blir brukt. Liten forskjell vil bli gjort.