Tippetips Botafogo-SP vs Vitoria

Vitoria blir invitert til hjemmet til sine rivaler på søndag til Série B-kampen mot hjemmelaget, Botafogo-SP .

Våre data, tippetips og valg for Botafogo-SP mot Vitoria kan sees i sin helhet nedenfor, inkludert de siste oddsen for kampen.

Botafogo-SP

Botafogo-SP håper å komme tilbake til seiersveien her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot CSA, 1-0, i Série B.

Et vanlig aspekt i de siste Botafogo-SP-spillene er antall målløse resultater på resultattavlen.

Tatt i betraktning de seks tidligere kampene sine før denne, i 5 av dem, ville et spill på BTTS ha vært en taper. Når det er sagt, må vi vente og se om den trenden replikeres i dette neste spillet eller ikke.

Vitoria

I sin forrige kamp gjorde Vitoria uavgjort 1-1 mot Guarani i aksjene til Série B.

Vitoria har vært veldig effektivt i angrep i forrige kamp, ​​etter å ha scoret 5 ganger i de siste 6 kampene. Selv om treneren hans, Eugênio Geninho, ikke vil nøle med å se det som et positivt tegn, har Vitoria vært en sil på forsvaret og sluppet inn mål i 6 av de samme kampene.

Hendelsene før spillet viser at Vitoria:

  • har ikke blitt slått i sine forrige 3 seriekamper på bortebane.
  • de har ikke vunnet borte fra hjemmet de siste 8 seriekampene. Hvem vet hvor lenge dette vil vare.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår mening er at Vitoria sikkert vil være i stand til å slå forsvaret til Botafogo-SP. Til tross for dette er dette nok ikke nok til å bli seirende. Vi spår en veldig nær 2-1 ledelse for Botafogo-SP ettersom ekstra tid blir brukt. Vi vil at det skal være et hyggelig og lukket møte.