Tippetips Boreham Wood vs Dagenham & Redbridge

Dagenham og Redbridge tar turen hjem til sin rival denne tirsdag for National League-kampen mot hjemmelaget, Boreham Wood .

Alle tippetips, statistikk for Boreham Wood v Dagenham & Redbridge er vist nedenfor – pluss de siste oddsene.

Boreham Wood

Boreham Wood håper å vinne igjen etter en 1-0 National League-prestasjon mot Woking.

Den eneste målscoreren for Boreham Wood var Gus Mafuta (33 ‘).

De siste resultatene deres avslører at det ikke er mye mer som kan gjøres av Boreham Wood-forsvaret. Boreham Wood har vært “egoistisk” med den motsatte lovbruddet, og har tillatt dem å gjennombore nettet i løpet av de siste 6 utfordringene bare 4 ganger.

Dagenham & Redbridge

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Maidenhead United i National League-kampen, drømmer Dagenham & Redbridge og deres besøkende fans om et bedre resultat i denne kampen.

Det eneste navnet på målscorelisten for Dagenham & Redbridge var Sam Deering (45 ‘). Nathan Blissett (56 ‘) og Coley (75’) scoret for Maidenhead United.

Dagenham & Redbridge angrep har vært borte fra mål i løpet av 6 møter, og scoret et utilfredsstillende antall på bare 3. I de kampene har Dagenham & Redbridge også sett motstandernes totale mål teller nå 8 Selvfølgelig kan det ikke fortsette trenden i dette spillet.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Det ser ut til at Dagenham & Redbridge vil skape nok sjanser til å score et mål mot Boreham Wood. Til tross for dette, er dette kanskje ikke nok til å oppnå seier. Vi kan se et veldig nært 2-1 gap for Boreham Wood på slutten. Vi er overbevist om at det blir et stramt spill.