Tippetips Benevento vs Inter Milan

Tippetips Benevento vs Inter Milan 30/09

Benevento tar imot sine gjester på vakt Inter Milan på Serie Al-kampen på onsdag.

Sjekk ut våre spådommer, statistikk og tips for Benevento – Inter Milan-kampen nedenfor – pluss de siste odds.

Benevento 

Benevento håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, en 2-3-prestasjon i Serie A mot Sampdoria.

I det møtet hadde Benevento 60% ballbesittelse og 14 målforsøk med 5 av dem på mål. For Benevento var målscorerne Luca Caldirola (33 ‘, 72’) og Gaetano Letizia (88 ‘). Sampdoria hadde 8 skudd på mål med 3 på mål. Fabio Quagliarella (8 ‘) og Omar Colley (18’) scoret for Sampdoria.

Kamp som involverer Benevento pleier å være spennende den siste tiden, og det forventes at det er mange mål. I de siste 6 møtene har det blitt scoret totalt 23 mål for begge lag til sammen, (med et gjennomsnitt på 3,83 mål per kamp), med 13 av disse som tilhører Benevento. Når vi legger de forrige resultatene til side, må vi vente og finne ut om det mønsteret vedvarer her i dette spillet eller ikke.

Inter Milan 

Inter Milan kommer til dette møtet etter en 4-3-seier i Serie A ved å slå Fiorentina i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Inter Milan 66% ballbesittelse og 20 målforsøk med 7 av dem på mål. For Inter Milan var målscorerne Lautaro Martínez (45 ‘), Romelu Lukaku (87’) og Danilo D’Ambrosio (89 ‘). Fiorentina nådde 10 målforsøk med fire av dem på mål. Christian Kouamé (3 ‘), Federico Ceccherini (52’ Selvmål), Gaetano Castrovilli (57 ‘) og Federico Chiesa (63’) scoret for Fiorentina.

Etter å ha indikert sin appetitt på actionfylte møter foran, har nettet blitt slått 24 ganger i de 6 siste kampene der Inter Milan har spilt, med et gjennomsnitt på 4 mål per kamp. Motstanderne hans har scoret 7 av disse målene.

Inter Milan er ubeseiret i de siste 6 bortekampene på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at Inter Milan kan være i stand til å score flere ganger. På den annen side kunne Benevento finne det vanskelig å stikke hull på motstanderens nett, selv om vi ikke ville bli overrasket over å se dem score. Vi satser på en hyggelig 1-3-seier for Inter Milan når dommeren bestemmer slutten.