Tippetips Bayer Leverkusen vs Gladbach

I Bundesliga-kampen på hjemmebanen denne søndagen, ser vi programleder Bayer Leverkusen møte sine motstandere representert av Borussia Mönchengladbach .

Våre tippetips og statistikk for Bayer Leverkusen vs Borussia Mönchengladbach finner du her – pluss de siste oddsene.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen og deres fans vil se på å gjenta sitt forrige resultat, som ble 2-4-seier i Europa League mot Hapoel Be’er Sheva.

I det møtet oppnådde Bayer Leverkusen 68% ballbesittelse og 18 skudd på mål med 8 av dem på mål. For Bayer Leverkusen var målscorerne Leon Bailey (5 ‘, 75’) og Florian Wirtz (88 ‘). På motstanderens side nådde Hapoel Be’er Sheva 6 scoringsjanser med to av dem på mål. Elton Acolatse (11 ‘, 25’) og Or Dadia (39 ‘Egenmål) scoret for Hapoel Be’er Sheva.

Bayer Leverkusen har vært veldig sterke i angrep den siste tiden og scoret 18 mål over sine motstandere de siste 6 kampene. I disse utfordringene har Bayer Leverkusen også sett at summen av innrømmede mål når til sammen 8.

På vei inn i denne kampen er Bayer Leverkusen ubeseiret i sine forrige 4 seriekamper hjemme.

Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach vil komme til denne kampen etter en 0-6 Champions League-seier ved å slå Shakhtar Donetsk i deres forrige kamp.

I den kampen oppnådde Borussia Mönchengladbach 47% ballbesittelse og 20 målsjanser med 10 av dem på mål. For Borussia Mönchengladbach var målscorerne Alassane Pléa (8 ‘, 26’, 78 ‘), Ramy Bensebaïni (44’) og Lars Stindl (65 ‘). hadde 4 skudd på mål med 1 av dem på mål. Valeriy Bondar (17 ‘Egenmål) var målscorer for Shakhtar Donetsk.

Etter å ha vist sin kjærlighet til actionfylte møter foran, har vi hatt mål 22 ganger på de seks foregående møtene der Borussia Mönchengladbach har tatt banen, med et gjennomsnitt på 3,67 mål for hver kamp. Motstanderne hans har scoret 7 av denne totalsummen. Selvfølgelig kan det hende det ikke fortsetter å utvikle seg i denne utfordringen.

De tidligere resultatene deres viser at Borussia Mönchengladbach:

  • er ubeseiret mot Bayer Leverkusen når de har spilt dem borte i de to foregående seriekampene.
  • har ikke blitt beseiret i de to siste bortekampene på bortebane.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Borussia Mönchengladbach vil ha liten sjanse til å score Bayer Leverkusen, som med innsats ville vite hvordan å vinne. Dette er grunnen til at vi lener oss mot en veldig jevn kamp med 1-0 ledelse for Bayer Leverkusen ettersom den ekstra tiden blir brukt. Gnister vil bli trukket.