Tippetips Augsburg vs Hertha Berlin

Hertha Berlin drar hjem til rivalen sin denne lørdagen for Bundesliga-kampen mot hjemmelaget Augsburg .

For alle våre tippetips og statistikk for Augsburg v Hertha Berlin, bla også ned for å få de beste oddsene.

Augsburg

Augsburg vil prøve å holde seg på vinnersporet etter en 3-1 Bundesliga-prestasjon mot Mainz.

I det møtet oppnådde Augsburg 49% ballbesittelse og 12 skudd på mål med 6 av dem på mål. For Augsburg ble målene scoret av Ruben Vargas (40 ‘) og André Hahn (80’, 91 ‘). På motstanderens side hadde 1. FSV Mainz 05 9 skudd på mål med 4 av dem på mål. Karim Onisiwo (64 ‘) scoret for Mainz.

Heiko Herrlichs Augsburg har sett sine scoringssjanser bli belønnet 9 ganger i sine forrige 6 utespill. Sammenlignet når antallet mål de har sluppet inn i de samme kampene 7.

Hertha Berlin

I sin siste uttrekning gjorde Hertha Berlin uavgjort 1-1 mot VfL Wolfsburg i Bundesliga-kampen.

I den kampen hadde Hertha Berlin 52% ballbesittelse og 20 scoringssjanser med 5 av dem på mål. Målscorer for Hertha Berlin var Matheus Cunha (6 ‘). VfL Wolfsburg hadde 11 scoringssjanser med 4 av dem på mål. Ridle Baku (20 ‘) scoret for VfL Wolfsburg.

Hertha Berlin har den siste tiden jevnlig brutt gjennom sine rivalers forsvar, og scoret 10 ganger i sine forrige seks kamper. Dette skjuler ikke det faktum at Hertha Berlin har vært en sil på forsvaret og sluppet inn mål i 6 av de samme kampene. Vi må vente og se om den trenden kan fortsette i dette møtet.

På vei inn i denne kampen har Hertha Berlin ikke klart å vinne hjemmefra i de to foregående seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Noe forteller oss at mellom Hertha Berlin og Augsburg vil det ikke være mye handling i områdene, men et mål vil dukke opp. For øyeblikket peker alt mot et mulig slips. Vi valgte en konkurransedyktig 1-1 poengsum etter 90 minutter.