Tippetips Athletic Bilbao vs Cádiz 01/10

Tippetips Athletic Bilbao vs Cádiz 01/10

I La Liga-kampen på deres stadion torsdag, møter hjemmeklubben Athletic Bilbao sine rivaler representert av Cádiz .

Alle spådommer, brukervalg og statistikk for Athletic Bilbao – Cádiz-kampen vises nedenfor – pluss de siste oddsene.

Atletisk Bilbao G

Athletic Bilbao , vinneren av deres siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 1-2 seier i La Liga mot Eibar.

I den kampen oppnådde Athletic Bilbao 51% ballbesittelse og 9 målforsøk med 5 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Athletic Bilbao var Unai López (40 ‘, 87’). På motstanderens side nådde Eibar 7 målforsøk med 1 på mål. Kike García (48 ‘) scoret for Eibar.

Det har ikke vært hyppig i nyere tid at Athletic Bilbao har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene. Fakta viser at Athletic Bilbao har tillatt å score i 6 av de siste 6 kampene, med totalt 12 mål på bortebane.

I møte med dette sammenstøtet har ikke Athletic Bilbao vunnet seire i de siste 3 seriekampene.

Cádiz G G P

Etter å ha tapt i sin siste kamp mot Sevilla i La Liga-handlinger, håper Cádiz å snu det forrige resultatet her.

I det møtet oppnådde Cádiz 24% ballbesittelse og 12 skudd på mål med 5 av dem på mål. Målscorer for Cádiz var Sánchez Barahona (48 ‘). På motstandersiden nådde Sevilla FC 13 skudd på mål med 4 på mål. Luuk de Jong (65 ‘), Munir El Haddadi (90’) og Ivan Rakitić (90 ‘) scoret alle for Sevilla FC.

Statistikken lyver ikke: Cádiz har mottatt kommentarer i 5 av de siste 6 kampene, og ser motstanderne score 9 mål globalt. Bak må Cádiz gjøre mye bedre. Selvfølgelig vil en slik trend ikke nødvendigvis fortsette her.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi føler at Athletic Bilbao ville vite hvordan man scoret to mål og etterlot målet sitt på null når de møter Cádiz, som ikke ville ha noe lett å score. Vår prognose er en hyggelig 2-0-seier for Athletic Bilbao når det ikke er mer igjen å spille.