Tippetips Atalanta vs Ajax

Champions League-møtelisten for tirsdag bringer oss Atalanta overfor Ajax .

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk og brukerundersøkelsen for Atalanta mot Ajax, inkludert de siste kamp oddsen.

Atalanta

Atalanta vil prøve å få et bedre resultat her etter å ha falt i sin siste kamp mot Sampdoria, 1-3, i Serie A.

I den kampen oppnådde Atalanta 66% ballbesittelse og 20 skudd på mål med 5 av dem på mål. Målscorer for Atalanta var Duván Zapata (80 ‘). På den andre siden hadde Sampdoria 7 scoringsjanser med 4 av dem på mål. Fabio Quagliarella (13 ‘), Morten Thorsby (59’) og Jakub Jankto (90 ‘) scoret for Sampdoria.

Atalanta har ikke hatt noen problemer med å score, og krysset mållinjen i 100% av de siste 6 kampene.

De har klart å samle 19 mål i løpet av den perioden mens de har sett totalt 12 scoret.

Ajax

Ajax går inn i denne kampen etter en 0-13 seier i Eredivisie som beseiret VVV-Venlo i forrige kamp.

For Ajax var målscorerne Jurgen Ekkelenkamp (13 ‘, 57’), Lassina Traoré (17 ‘, 32’, 54 ‘, 65’), Dušan Tadić (44 ‘), Antony (55’), Daley Blind (59 ‘) og Klaas-Jan Huntelaar (74’, 76 ‘).

Etter å ha bevist sin tiltrekning til høyt scorende kamper, har mål kommet inn 27 ganger i de seks foregående kampene der Ajax har sendt mennene sine, og scoret i gjennomsnitt 4,5 mål per kamp. Motstanderne hans har scoret 4 av disse målene. Det er imidlertid ikke sikkert at det vil trend i denne utfordringen.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Atalanta kan score flere mål i denne kampen. Samtidig vil Ajax ikke ha mange sjanser til å score, selv om vi ikke vil bli overrasket over å se dem konvertere minst en gang her. Vi kan se en hyggelig 3-1 fordel for Atalanta etter 90 minutter.