Tippetips Aston Villa vs Leeds United

På Premier League-kampen på stadion deres på fredag, vil vi se hjemmelaget Aston Villa gjøre seg klar for besøket til Leeds United .

Rull ned for å se alle tippetips, statistikk og brukerundersøkelse for Aston Villa mot Leeds United – så vel som de siste oddsen.

Aston Villa

Aston Villa , vinneren av sin siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 0-1 Premier League-seier over Leicester City.

I den kampen hadde Aston Villa 50% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 4 på mål. Målscorer for Aston Villa var Ross Barkley (91 ‘). På den andre siden hadde Leicester City 11 målforsøk med 5 på mål.

Et interessant faktum i de siste Aston Villa-spillene er det store antallet tomme poeng.

Å ta sine 6 tidligere matchups som ledet opp til denne, på så mange som 5 av dem, ville et spill som begge lag scorer ha endt med tap. Selvfølgelig er den slags trend ikke sikker på å fortsette her.

Evaluering av dette sammenstøtet, Aston Villa:

  • har vært vinneløs mot Leeds United i sine to siste seriekamper.
  • De er ubeseiret i sine forrige 4 seriekamper på hjemmebane.

Leeds United

Leeds United og deres fans håper på et bedre resultat denne gangen de møtte Wolves i Premier League-aksjon .

I det møtet oppnådde Leeds United 67% ballbesittelse og 13 målforsøk med to av dem på mål. På motstanderens side hadde Wolverhampton Wanderers 7 skudd på mål med 3 på mål. Raúl Jiménez (70 ‘) scoret for Wolverhampton Wanderers.

Etter å ha indikert sin smak for høymålskamper, har vi scoret 20 ganger på de seks foregående møtene der Leeds United har spilt, med et gjennomsnitt på 3,33 mål per kamp. Motstanderlagene har scoret 10 av totalen.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at mellom Leeds United og Aston Villa vil vi se veldig få forsøk på å score mål, selv om de kanskje gjør det. For øyeblikket peker alt mot et mulig slips. Vi tror det vil være et nært 1-1 resultat når sluttfløyta blir hørt.