Tippetips Armenia vs Albania 07/10

Tippetips Armenia vs Albania 07/10

I den internasjonale vennskapskalenderen for onsdag vil det armenske landslaget spille mot det albanske landslaget .

Rull ned for å se alle tippetips, statistikk og brukervalg for Armenia-laget mot Albania – så vel som de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Armenia

Det armenske laget vil fortsette på vinnerveien etter 2-0 Nations League-seieren over det estiske laget.

For Armenia var målscorerne Aleksandre Karapetian (43 ‘) og Angulo (65’).

Kampene med det armenske landslaget har vist seg å være emosjonelle i det siste, med tilstedeværelse av mange mål som forventes. I de siste 6 kampene har totalt 21 mål steget til resultattavlen for begge lagene, (med et gjennomsnitt på 3,5 mål per kamp) med 5 av dem som tilhører Armenia-laget. Imidlertid kan den typen trend ikke fortsette i denne utfordringen.

Albania

Ved å falle i sin siste kamp mot det litauiske laget i Nations League-handling, vil det albanske laget sikte på å oppnå noe kompensasjon på dette feltet.

I den kampen hadde Albania 56% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 1 av dem på mål. På den andre siden hadde Litauen 8 målforsøk med 4 på mål. Kazlauskas (50 ‘) var målscorer for Litauen.

En trend med at minst ett lag ikke scorer mål i kamper der det albanske landslaget deltar, har blitt merkbar i det siste. Å sjekke de siste 6 kampene viser oss at dette har skjedd 5 ganger. I løpet av disse sammenstøtene har deres rivaler oppnådd totalt 6 mål, og det albanske laget har scoret 8.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Det ser ut til at det armenske laget må jobbe veldig hardt for å oppnå en poengsum mot det albanske laget som, med lidelse, kanskje kan score et mål uten å gi inn noe. Med tanke på ovenstående satser vi på en veldig konkurransedyktig 0-1 forskjell for det albanske laget når det ikke er mer tid igjen. Vi vil at det skal være et hyggelig og lukket møte.