Tippetips Argentina vs Paraguay

På sitt neste VM – Sør-Amerika kvalifiseringskamp denne fredagen, vil Argentina-laget bli sett på å kjempe mot Paraguay-laget .

Rull ned for å se tippetips og statistikk for Argentina-laget mot Paraguay-kampen – samt oppdaterte kampodds.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Argentina

Det argentinske laget , som prøver å fortsette seiersrekken, forventer mer av det samme etter 1-2-seieren i VM-kvalifisering – Sør-Amerika mot det bolivianske laget.

Argentinas lag har ikke hatt noen problemer med å score, og bryter det rivaliserende nettet hver gang de har tatt banen i de siste 6 kampene.

De har oppnådd summen av 14 mål i løpet av den perioden mens de har sett hvordan de scorer totalt 6.

Paraguay

Det paraguayanske laget går inn i denne kampen etter en 0-1-seier i VM-kvalifisering – Sør-Amerika, og formørker det venezuelanske laget i deres siste kamp.

En opphopning av veldig sikre øvelser fra forsvaret til det paraguayanske laget har oppnådd at antall mål mot dem forble på 4, og teller totalt de siste 6 kampene. I den perioden nådde mengden touchdowns som angriperne hans oppnådde 5. Selvfølgelig vil det ikke nødvendigvis opprettholde en trend i neste kamp.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter

Når vi ser på begge lagene, har vi følelsen av at Argentina-laget kanskje kan score de nødvendige målene. Samtidig kan det paraguayanske laget ha vanskelig for å score, men vi kan se dem svare med et mål på et eller annet tidspunkt i kampen. Vi valgte en hyggelig 3-1 erobring for Argentina-laget når de 90 minuttene var nådd.