Tippetips Antwerp vs Tottenham Hotspur

Antwerpen vil konkurrere mot Tottenham denne torsdagen i neste Europa League-kamp.

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk  for Antwerpen mot Tottenham – pluss de siste spilloddsene.

Antwerpen

Antwerpen vil se etter en ny triumf etter en 3-2-prestasjon i First Division A over Beerschot.

For Antwerpen var målscorerne Lior Refaelov (7 ‘), Simon Juklerød (15’) og Dieumerci Mbokani (74 ‘). Musashi Suzuki (25 ‘, 73’) scoret for Beerschot.

Kampene med Antwerpen har ofte vært spennende i det siste, med mange poenghandlinger som et vanlig trekk. I de siste seks head-to-head-kampene har totalt 25 mål steget til resultattavlen for begge lag til sammen, (i gjennomsnitt 4,17 mål per kamp), med 17 av dem som kommer fra Antwerpen. Vi må vente og finne ut om den trenden kan fortsette i dette møtet.

Tottenham Hotspur

Tottenham kom inn i denne matchen etter en 3-0 Europa League-seier ved å beseire LASK Linz i forrige kamp.

I den kampen hadde Tottenham 55% ballbesittelse og 13 scoringsjanser med 5 av dem på mål. For Tottenham ble målene scoret av Lucas Moura (18 ‘) og Heung-Min Son (84’). LASK Linz traff 11 skudd på mål med 4 av dem på mål. Andrés Andrade (27 ‘Egenmål) scoret for LASK Linz.

Tottenham har hatt suksess på mål når de kom inn i denne kampen, og scoret 21 mål i sine forrige 6 kamper. Selv om treneren deres, José Mourinho, ikke vil nøle med å se at som et positivt tegn, kan Tottenham også forbedre seg defensivt etter å ha sluppet inn mål i 5 av de samme kampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår mening er at Antwerpen vil mangle sjanser til å score et mål mot Tottenham, som med lidelse kan gjøre akkurat nok til å vinne. Derfor spår vi en nær 0-1 forskjell for Tottenham på slutten av reguleringstiden. Det blir et interessant spill å se på.