Tippetips AC Milan vs Roma

Roma ankommer motstandernes felt mandag til Serie A-duellen mot hjemmelaget AC Milan .

Rull ned for alle tippetips, brukervalg og statistikk for AC Milan – Roma (inkludert de beste oddsen).

AC Milan

AC Milan håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, 1-3 Europa League-seier mot Celtic.

I den kampen hadde AC Milan 55% ballbesittelse og 5 skudd på mål med 2 på mål. For AC Milan var målscorerne Rade Krunić (14 ‘), Brahim Díaz (42’) og Jens Hauge (90 ‘). På den andre siden nådde Celtic 13 målforsøk med 2 på mål. Mohamed Elyounoussi (76 ‘) var målscorer for Celtic.

Minst 3 mål per kamp er blitt scoret i 5 av de 6 tidligere duellene som AC Milan har deltatt i. Motstanderne deres scoret 6 mål i disse kampene, og AC Milan klarte å få totalt 15.

Kommer inn i dette spillet har ikke AC Milan blitt slått i de siste 8 seriekampene hjemme. De har vært veldig tøffe her.

Roma

Roma kommer inn i dette spillet etter en 1-2 seier i Europa League mot BSC Young Boys i sin forrige utflukt.

I den kampen nådde Roma 56% ballbesittelse og 6 målforsøk med to av dem på mål. For Roma ble målene scoret av Bruno Peres (69 ‘) og Marash Kumbulla (74’). BSC Young Boys nådde 11 målforsøk med fire av dem på mål. Jean-Pierre Nsamé (14 ‘) scoret for BSC Young Boys.

Etter å ha bevist sin kjærlighet til actionfylte møter foran, har mål kommet inn 20 ganger i de seks foregående møtene Roma har spilt på, i gjennomsnitt 3,33 mål hvert møte. Hans rivaler har scoret 10 av disse målene. Vi må vente og finne ut om det mønsteret kan fortsette i dette spillet.

Etter å ha gått inn i dette møtet har Roma ikke slått AC Milan på bortekamper de siste 2 seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Roma må jobbe veldig hardt for å markere AC Milan, som med innsats kanskje kan klare å vinne tett. Så vi regner med en veldig konkurransedyktig 1-0-forskjell for AC Milan etter sluttfløyta. La oss se hvordan spillet går.