Tippetips Aalborg BK vs AGF Aarhus 04/10

Tippetips Aalborg BK vs AGF Aarhus 04/10

Aalborg BK møter bortebesøkende AGF Aarhus i Super League-kampen søndag.

Alle spådommer, brukervalg og statistikk for kampen mellom Aalborg BK og AGF Aarhus vises nedenfor, pluss de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Aalborg BK 

Aalborg BK vil ikke gjenta det de gjorde i sin siste kamp her etter å ha blitt slått 3-1 i Super League mot SønderjyskE i sin siste kamp.

Den eneste spilleren som scoret for Aalborg BK var Tom van Weert (63 ‘). Johan Absalonsen (41 ‘) og Haji Wright (88’, 97 ‘) scoret for SønderjyskE.

Jacob Friis ‘Aalborg BK har scoret 5 ganger i løpet av sine siste 6 utespill. Forholdsvis er antall mål de har sluppet inn på den tiden 5.

På vei inn i dette møtet er Aalborg BK vinneløse mot AGF Aarhus i sine to siste seriekamper.

AGF Århus 

AGF Aarhus vil delta i dette spillet etter en 4-2 Super League-seier som beseiret Odense BK i deres siste kamp.

For AGF Aarhus ble målene scoret av Albert Erlykke (4 ‘), Bror Blume (15’), Patrick Mortensen (71 ‘) og Casper Højer Nielsen (80’). Issam Jebali (9 ‘, 74’) var målscorer for Odense BK.

I alt 5 av de 6 tidligere møtene som involverte AGF Aarhus, er minst 3 mål scoret. Gjennomsnittlig antall mål per kamp i løpet av den tiden er 4,5, hvorav gjennomsnittlig antall mål for AGF Aarhus endte med å være 2,67.

På vei inn i dette møtet er AGF Aarhus ubeseiret i sine to siste seriekamper på bortebane.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi AGF Aarhus og Aalborg BK sannsynligvis vil være et flermålsmøte. La oss se hvordan spillet går, men det er reelle sjanser for at det vil være mange sjanser til å score mål. Vi forventer en veldig nær 2-2 uavgjort på slutten av reguleringstiden.