Fotball Tippetips Wolves vs Manchester City

Manchester City går til motstanderens domstol mandag for Premier League-kampen mot verten Wolves .

Bla ned for alle spådommer, brukervalg og statistikk for Wolves – Manchester City-kampen – pluss de siste oddsen.

📊 Form av tilstand

Wolverhampton Wanderers 

Wolves vil ikke gjenta det de gjorde i forrige kamp her etter å ha tapt sin siste kamp for Stoke City, 0-1, i EFL Cup.

I den kampen hadde Wolverhampton Wanderers 64% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 1 på mål. På den andre siden hadde Stoke City 7 skudd på mål med 2 av dem på mål. Jacob Brown (86 ‘) var målscorer for Stoke City.

Under tre mål per kamp ble de scoret i løpet av 6 av de siste 6 kampene der Wolverhampton Wanderers var involvert. Når vi snakker om fordelingen av mål i denne perioden, scoret deres rivaler totalt 4 og Wolves klarte totalt 5.

Faktaspelet viser at Wolves:

  • har ikke tapt en ligakamp mot Manchester City på sine to tidligere møter.
  • er ubeseiret i de to siste seriekampene hjemme.

Manchester City 

Manchester City og deres fans borte hjemmefra drømte om et bedre resultat i dette møtet, siden de sist gang de møtte Olympique Lyonnais i Champions League-action .

I den kampen hadde Manchester City 71% ballbesittelse og 18 skudd på mål med 7 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Manchester City var Kevin De Bruyne (69 ‘). Olympique Lyonnais traff 7 skudd på mål med 6 av dem på mål. Maxwel Cornet (24 ‘) og Moussa Dembélé (79’, 87 ‘) scoret for Olympique de Lyon.

Totalt 5 av de 6 foregående kampene som involverer Manchester City, har tre eller flere mål blitt scoret. Gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp på den tiden er 3,5, hvorav gjennomsnittsmålene for The Citizens ble 2,33. Til tross for dette, må vi vente og finne ut om et slikt mønster replikeres i dette neste spillet.

Når vi går inn i dette spillet, viser informasjonsguiden at Manchester City:

  • er vinneløse mot Wolverhampton Wanderers når de har spilt dem borte fra hjemmet i de to foregående seriekampene.
  • har ikke blitt beseiret i de to siste seriekampene på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi føler at Wolves ville bli skuffet hvis de ikke klarte å score et mål mot Manchester City, til tross for at vi ikke tror det er nok til å unngå et nederlag. Vi kan se en kjempet 1-2-seier for Manchester City når tiden løper ut. Det skal være interessant.