Fotball Tippetips West Bromwich Albion vs Brentford

Fotball Tippetips West Bromwich Albion vs Brentford 22/09

West Bromwich Albion møter Brentford i neste EFL Cup-kamp tirsdag.

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og avstemningen for West Bromwich Albion – Brentford-spillet (inkludert de beste oddsene).

West Bromwich Albion 

West Bromwich Albion håper å komme tilbake på vinnersporet her etter å ha tapt sin siste kamp mot Everton, 5-2, i Premier League.

I den kampen oppnådde West Bromwich Albion 29% ballbesittelse og 6 skudd på mål med 4 av dem på mål. For West Bromwich Albion var målscorerne Grady Diangana (10 ‘) og Matheus Pereira (47’). På den andre siden hadde Everton 17 skudd på mål med 7 av dem på mål. Dominic Calvert-Lewin (31 ‘, 62’, 66 ‘), James Rodríguez (45’) og Michael Keane (54 ‘) scoret alle for Everton.

Minst 3 mål per kamp har blitt scoret i 5 av de siste 6 møtene der West Bromwich Albion har sett handling. Motstanderne deres scoret 12 mål i denne perioden og The Baggies fikk totalt 8.

Brentford 

Brentford kommer inn i denne kampen etter en 3-0 mesterskapsseier som ødelegger Huddersfield Town i hans siste utflukt.

I det møtet nådde Brentford 43% ballbesittelse og 20 målforsøk med 5 av dem på mål. For Brentford var målscorerne Josh Dasilva (58 ‘) og Marcus Forss (86’). På motstanderens side traff Huddersfield Town 10 skudd på mål med 4 av dem på mål.

Thomas Franks Brentford-side har scoret totalt 10 ganger i løpet av de siste 6 møtene. Totalt antall mål som de har sluppet inn under de samme kampene når 5.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er tilbøyelige til å tro at Brentford ville bli skuffet hvis han ikke klarte å score mot West Bromwich Albion, men det er kanskje ikke nok til å seire. Vår prognose er for en meget nær 2-1-ledelse for West Bromwich Albion når dommeren kaller slutten. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.