Fotball Tippetips Viktoria Plzeň vs SønderjyskE 24/09

Fotball Tippetips Viktoria Plzeň vs SønderjyskE 24/09

SønderjyskE kommer tilbake til aksjon torsdag når de gir seg til neste Europa League-kvalifiseringskamp med Viktoria Plzeň .

Rull ned for alle våre Viktoria Plzeň v SønderjyskE-valg, statistikk og spådommer – pluss de siste odds.

Viktoria Plzeň 

Viktoria Plzeň vil ønske å fortsette på vinnerveien etter 1-4-prestasjonen i First League over Bohemians 1905.

For Viktoria Plzeň ble målene scoret av Zdeněk Ondršek (30 ‘), D’Avila Ba Loua (33’), Jan Kopic (73 ‘) og Jean-David Beauguel (85’). Antonin Vaníček (86 ‘) var målscorer for Bohemians 1905.

Viktoria Plzeň har ikke klart å slutte å score mål, og bryte det rivaliserende nettet i hver eneste av hennes siste 6 kamper.

De har samlet opp 15 mål i løpet av den perioden mens de sluppet inn totalt 10.

SønderjyskE

Fallende i sin siste kamp mot Vejle BK i Super League-action, håper SønderjyskE og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

Den eneste spilleren som scoret for SønderjyskE var Anders K. Jacobsen (52 ‘). Allan Sousa (45 ‘, 62’) var målscorer for Vejle BK.

I løpet av de siste seks kampene har SønderjyskE scoret totalt 8 mål. SønderjyskE har også vært på resultattavlen i hvert eneste av disse spillene. I løpet av disse kampene har laget sluppet inn 6 mål scoret av motstanderne. Kanskje snart kan vi se om den trenden kan fortsette i dette spillet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er tilbøyelige til å tenke at Viktoria Plzeň kanskje kan score flere ganger. SønderjyskE ville finne mye motstand for å score et mål, men vi tror de sannsynligvis vil unngå null poengsum. Vi satset på en fin 3-1-seier for Viktoria Plzeň på slutten.