Fotball Tippetips Videoton FC vs Reims 24/09

Fotball Tippetips Videoton FC vs Reims 24/09

Reims kommer tilbake til aksjon torsdag i den kommende Europa League-kvalifiseringskampen med Videoton FC .

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og meningsmåling for Videoton FC mot Reims-spillet nedenfor – sammen med de beste oddsene for spillet.

Videoton FC 

Videoton FC håper å gjenta sitt siste resultat, etter 0-1-seieren i Europa League-kvalifiseringen over Hibernians.

Videoton FC har vært på en flott scoringsrekke og gjennomboret motstanderens bue hver gang de tar banen i de siste 6 kampene.

De har klart å samle 13 mål i løpet av den tiden mens de har sett hvordan de scorer totalt 7. La oss se om den trenden kan fortsette i dette spillet.

Reims 

Fallende i sitt siste spill mot Metz i Ligue 1-handling, vil Reims sikte på en viss kompensasjon på dette feltet.

I det møtet nådde Reims 41% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 4 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Reims var Boulaye Dia (43 ‘). På den andre siden nådde FC Metz 14 målforsøk med 4 på mål. Ibrahima Niane (18 ‘, 88’) var målscorer for FC Metz.

I løpet av de forrige seks møtene har David Guions Reims sett deres angrepsinnsats forvandlet til mål 5 ganger, og dermed gitt dem et gjennomsnitt på 0,83 scoringer per kamp.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår vurdering for denne kampen er at Videoton FC kan synes det er vanskelig å ikke score null mot Reims som, med lidelse, kunne vinne kampen uten å slippe inn et mål. Så vi forventer en 0-1 ledelse for Reims til slutt. La oss se hvordan spillet går.