Fotball Tippetips VfL Wolfsburg vs Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen tar turen hjem til sine rivalers hjem søndag for Bundesliga-kampen mot hjemmelaget VfL Wolfsburg .

Rull ned for all vår statistikk, meningsmåling og statistikk for VfL Wolfsburg v Bayer Leverkusen-spillet (inkludert de beste kampodds).

VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg vil se etter en ny seier etter en 0-4-bragd i Europa League-kvalifiseringen over Kukësi.

Møter som inkluderer VfL Wolfsburg har vist seg å være spennende i det siste, med nærvær av mange mål som et kjennetegn på skillet. I de siste seks kampene har det blitt scoret totalt 24 mål for begge lag til sammen, (i gjennomsnitt 4 mål per kamp), med 12 av disse kreditert Wolfsburg. Naturligvis holder ikke den slags mønster her.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen kommer inn i dette spillet etter en 0-7-seier på DFB-Pokal mot Eintracht Norderstedt i deres siste kamp.

I den kampen hadde Bayer Leverkusen 77% ballbesittelse og 35 målforsøk med 15 på mål. For Bayer Leverkusen var målscorerne Lars Bender (4 ‘), Nadiem Amiri (10’, 31 ‘), Lucas Alario (12’), Florian Wirtz (21 ‘), Charles Aránguiz (30’) og Patrik Schick (77 ‘ ). På den andre siden hadde Eintracht Norderstedt 2 skudd på mål med 1 av dem på mål.

Etter å ha vist sin kjærlighet til kamper med høyt poengsum, har vi sett mål 20 ganger i de 6 siste kampene der Bayer Leverkusen har sendt troppene sine og scoret i gjennomsnitt 3,33 mål per kamp. Hans rivaler har scoret 8 av disse målene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi føler at Bayer Leverkusen og VfL Wolfsburg kan være en veldig tett kamp, ​​med begge lag som nøytraliserer hverandre. Det ser ut til at dette kan ende med uavgjort. Vår spådom er en veldig jevn score 0-0 når sluttsignalet høres.