Fotball Tippetips Vendsyssel FF vs Kolding IF 25/09

Fotball Tippetips Vendsyssel FF vs Kolding IF 25/09

Vendsyssel FF kjemper mot gjestelaget Kolding IF i 1. divisjonskamp fredag.

Våre spådommer, brukeravstemning og statistikk for Vendsyssel FF v Kolding IF finner du her – inkludert de beste oddsen.

Vendsyssel FF 

Vendsyssel FF håper å bli bedre her etter å ha falt i sin siste kamp mot FC Helsingør, 3-0, i 1. divisjon.

Møter som inkluderer Vendsyssel FF pleier å være spennende nylig, med tilstedeværelsen av høye markører som et kjennetegn på skillet. I de siste seks kampene har totalt 20 mål kommet inn for begge lag til sammen, (i gjennomsnitt 3,33 mål per kamp), med 6 av disse som tilhører VFF.

Kolding IF 

Etter å ha falt i sin siste kamp mot HB Køge i 1. divisjonsaksjoner, håper Kolding IF og deres tilhørende fans å få et bedre resultat her.

Statistikken forteller historien sin: Kolding IF har scoret på 5 av de siste 6 kampene sine og sluppet inn 14 mål samlet. Bak må Kolding gjøre mye bedre. Det gjenstår å se om den trenden vedvarer i dette møtet.

På vei inn i denne ligaen har Kolding IF ikke klart å vinne hjemmefra i de to foregående seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vårt inntrykk er at Vendsyssel FF godt kan skape muligheter til å score mer enn en gang. På den andre siden kan Kolding IF synes det er vanskelig å score, men vi kan se dem få litt touchdown. Vi velger en avslappet 3-1-seier for Vendsyssel FF når det ikke er mer igjen å spille.