Fotball Tippetips Vasco da Gama vs Fortaleza

Fortaleza ankommer motstanderens felt denne torsdagen til Serie A-kampen mot verten Vasco da Gama .

Hele seksjonen vår med fotball tippetips, statistikk og valg for Vasco da Gama – Fortaleza kampen finner du nedenfor (inkludert de beste oddsene).

Vasco da Gama

Vasco da Gama håper å vinne igjen etter 0-2-bragden i Serie A mot Sport Recife.

I den kampen oppnådde Vasco da Gama 37% ballbesittelse og 14 scoringssjanser med 4 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Vasco da Gama var Germán Cano (25 ‘, 52’). På motstanderens side hadde Sport Recife 13 scoringsjanser med 3 av dem på mål.

Det har vært sjeldent i de siste kampene at Vasco da Gama har vist ulastelig forsvar. Sannheten er bekymringsfull at Vasco da Gama har tillatt å score i 5 av de siste 6 kampene, noe som gir opptil 8 mål på denne tiden.

De tidligere kampene deres viser at Vasco da Gama:

  • de har ikke tapt en ligakamp mot Fortaleza på de siste 4 kampene.
  • har ikke vunnet de siste 5 seriekampene. Tilhengerne hans er med rette frustrerte.

Fortaleza

Etter å ha tapt sitt siste spill til São Paulo i Serie A-kampen, håper Fortaleza å snu det forrige resultatet her.

I den kampen hadde Fortaleza 49% ballbesittelse og 10 scoringsjanser med 5 av dem på mål. For Fortaleza var målscorerne David (11 ‘) og Wellington Paulista (74’). han nådde 8 scoringsjanser med 5 av dem på mål. Gabriel Sara (40 ‘) og Luciano Neves (61’, 81 ‘) scoret for São Paulo.

Statistikken lyver ikke: Fortaleza har scoret i 5 av de siste 6 kampene, og sluppet inn 10 mål totalt. Defensivt har Fortaleza sett sine svakheter utsatt. Selvfølgelig kan det ikke fortsette trenden i denne kampen.

Når vi går inn i dette møtet, har ikke Fortaleza vunnet hjemmefra de siste 8 seriekampene. En dårlig strek.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Fortaleza vil skape nok sjanser til å score mot Vasco da Gama. Til tross for dette er nok ikke dette nok til å oppnå seier. Vår spådom er en 2-1 erobringskamp for Vasco da Gama på slutten av reguleringstiden. Et enkelt mål vil være nok.